Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuKiinteistökartoituksen maastotyöt on tehty.

Nousiaisten kunnan alueella on käynnissä koko rakennuskantaa koskeva inventointityö, jonka tarkoituksena on mm. tarkistaa väestötietojärjestelmän sekä kiinteistöveron perusteena olevat rakennustiedot.

Inventointityöhön oleellisena osana kuuluu tarkastuskäynti kiinteistöllä, jonka yhteydessä mm. arvioidaan kunkin rakennuksen käyttötarkoitus, tarkastetaan rakennusten ulkomitat ja otetaan valokuvat rakennuksista. Kiinteistökäynnit alkavat toukokuussa ja jatkuvat kesän aikana. Käyntien alueellista aikataulua päivitetään kunnan kotisivuille työn edetessä.

Mikäli tarkastuksen tuloksena saadut tiedot poikkeavat verottajalla olevista tiedoista, ottaa verottaja yhteyttä kiinteistön omistajaan tarvittaessa myöhemmin.

Jos kiinteistöllä on selvä este mittaustyön suorittamiseen, kuten lukittu aitaus, vapaina olevia eläimiä tai työturvallisuutta vaarantavia alueita, on niistä ilmoitettava kunnan rakennusvalvontaan tai kiinteistökartoitusta suorittavalle työryhmälle. Myös siinä tapauksessa, että kiinteistön omistaja tietää rakennuspaikalla olevan luvattomia rakennuksia, tulee ottaa yhteys kunnan rakennusvalvontaan.

Muissa tapauksissa tarkastuskäynnistä ei aiheudu kiinteistön omistajalle aihetta yhteydenottoon tai muihin toimiin.

Kiinteistökartoituksesta johtuvat veromuutokset näkyvät vasta vuoden 2017 kiinteistöverotuksessa.

Lisätietoja asiasta tarvittaessa antavat:
rakennustarkastaja, puh. 044 435 5403
kunnanjohtaja, puh. 044 435 5555

  Click to listen highlighted text! Kiinteist√∂jen inventointi Tulosta S√§hk√∂posti Kiinteist√∂kartoituksen maastoty√∂t on tehty. Nousiaisten kunnan alueella on k√§ynniss√§ koko rakennuskantaa koskeva inventointity√∂, jonka tarkoituksena on mm. tarkistaa v√§est√∂tietoj√§rjestelm√§n sek√§ kiinteist√∂veron perusteena olevat rakennustiedot. Inventointity√∂h√∂n oleellisena osana kuuluu tarkastusk√§ynti kiinteist√∂ll√§, jonka yhteydess√§ mm. arvioidaan kunkin rakennuksen k√§ytt√∂tarkoitus, tarkastetaan rakennusten ulkomitat ja otetaan valokuvat rakennuksista. Kiinteist√∂k√§ynnit alkavat toukokuussa ja jatkuvat kes√§n aikana. K√§yntien alueellista aikataulua p√§ivitet√§√§n kunnan kotisivuille ty√∂n edetess√§. Mik√§li tarkastuksen tuloksena saadut tiedot poikkeavat verottajalla olevista tiedoista, ottaa verottaja yhteytt√§ kiinteist√∂n omistajaan tarvittaessa my√∂hemmin. Jos kiinteist√∂ll√§ on selv√§ este mittausty√∂n suorittamiseen, kuten lukittu aitaus, vapaina olevia el√§imi√§ tai ty√∂turvallisuutta vaarantavia alueita, on niist√§ ilmoitettava kunnan rakennusvalvontaan tai kiinteist√∂kartoitusta suorittavalle ty√∂ryhm√§lle. My√∂s siin√§ tapauksessa, ett√§ kiinteist√∂n omistaja tiet√§√§ rakennuspaikalla olevan luvattomia rakennuksia, tulee ottaa yhteys kunnan rakennusvalvontaan. Muissa tapauksissa tarkastusk√§ynnist√§ ei aiheudu kiinteist√∂n omistajalle aihetta yhteydenottoon tai muihin toimiin. Kiinteist√∂kartoituksesta johtuvat veromuutokset n√§kyv√§t vasta vuoden 2017 kiinteist√∂verotuksessa. Lis√§tietoja asiasta tarvittaessa antavat: rakennustarkastaja, puh. 044 435 5403kunnanjohtaja, puh. 044 435 5555
A-- A- A A+ A++Tapahtumakalenteri
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!