Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Haku


Tilaa uutiskirje


Nousiainen, lähes 5 000 asukkaan kasvava ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Turun seudun kunta hakee

TEKNIST√Ą JOHTAJAA

1.6.2017 tai sopimuksen mukaan alkavaan toistaiseksi täytettävään virkasuhteeseen.

Kelpoisuusvaatimuksena vähintään teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun insinöörin tutkinto. Lisäksi vaaditaan käytännön kokemusta maan- tai talonrakentamiseen ja vesihuoltotekniikkaan liittyvissä tehtävissä.

Teknisen johtajan tehtäviin kuuluvat muun muassa teknisen osaston osastopäällikkönä toimiminen; toimialan talouden ja toiminnan suunnittelu, toteutumisesta vastaaminen ja asioiden valmisteleminen hallintosäännössä tekniselle johtajalle kuuluvien tehtävien hoitaminen sekä muut kunnanhallituksen, teknisen lautakunnan ja kunnanjohtajan määräämät tehtävät. Tekninen johtaja toimii kunnan johtoryhmän jäsenenä ja Nousiaisten Vesi Oy:n toimitusjohtajana.

Arvostamme hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteisiä toimintatapoja, käytännön kokemusta projektien läpiviemisestä, kunnallistekniikan rakentamisesta, julkisista hankinnoista sekä kunnallishallinnosta ja -taloudesta.

Nousiaisten kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen sekä palkkatoivomuksineen on toimitettava 2.5.2017 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 134665) ja vaihtoehtoisesti osoitteeseen Nousiaisten kunnanhallitus, Hallintokuja 2, 21270 Nousiainen. Hakemuksia ja todistusjäljennöksiä ei palauteta.

Palkkaus sopimuksen mukaan ja virkasuhteen ehdot Teknisten sopimuksen mukaan.

Hakuprosessissa voidaan tarvittaessa käyttää ulkopuolista arvioijaa. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmin toimitetut hakemukset huomioidaan ko. hakuprosessissa.

Lisätietoja teknisen johtajan virasta antavat kunnanjohtaja Juhani Kylämäkilä, puh. 044 435 5555, kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapani Suvinen, puh. 044 044 2222, hallintojohtaja Juha Rinta-Jouppi, puh. 044 435 5500.

Lisätietoja Nousiaisten kunnasta: www.nousiainen.fi.

Nousiainen 18.4.2017
Nousiaisten kunnanhallitus

  Click to listen highlighted text! Teknisen johtajan virka Tulosta S√§hk√∂posti Nousiainen, l√§hes 5 000 asukkaan kasvava ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Turun seudun kunta hakee TEKNIST√Ą JOHTAJAA 1.6.2017 tai sopimuksen mukaan alkavaan toistaiseksi t√§ytett√§v√§√§n virkasuhteeseen. Kelpoisuusvaatimuksena v√§hint√§√§n teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun insin√∂√∂rin tutkinto. Lis√§ksi vaaditaan k√§yt√§nn√∂n kokemusta maan- tai talonrakentamiseen ja vesihuoltotekniikkaan liittyviss√§ teht√§viss√§. Teknisen johtajan teht√§viin kuuluvat muun muassa teknisen osaston osastop√§√§llikk√∂n√§ toimiminen; toimialan talouden ja toiminnan suunnittelu, toteutumisesta vastaaminen ja asioiden valmisteleminen hallintos√§√§nn√∂ss√§ tekniselle johtajalle kuuluvien teht√§vien hoitaminen sek√§ muut kunnanhallituksen, teknisen lautakunnan ja kunnanjohtajan m√§√§r√§√§m√§t teht√§v√§t. Tekninen johtaja toimii kunnan johtoryhm√§n j√§senen√§ ja Nousiaisten Vesi Oy:n toimitusjohtajana. Arvostamme hyvi√§ johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehitt√§mismy√∂nteisi√§ toimintatapoja, k√§yt√§nn√∂n kokemusta projektien l√§piviemisest√§, kunnallistekniikan rakentamisesta, julkisista hankinnoista sek√§ kunnallishallinnosta ja -taloudesta. Nousiaisten kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset opinto- ja ty√∂todistuksineen sek√§ palkkatoivomuksineen on toimitettava 2.5.2017 klo 12.00 menness√§ ensisijaisesti s√§hk√∂isen rekrytointij√§rjestelm√§n kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi (ty√∂avain 134665) ja vaihtoehtoisesti osoitteeseen Nousiaisten kunnanhallitus, Hallintokuja 2, 21270 Nousiainen. Hakemuksia ja todistusj√§ljenn√∂ksi√§ ei palauteta. Palkkaus sopimuksen mukaan ja virkasuhteen ehdot Teknisten sopimuksen mukaan. Hakuprosessissa voidaan tarvittaessa k√§ytt√§√§ ulkopuolista arvioijaa. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitett√§v√§ hyv√§ksytt√§v√§ l√§√§k√§rintodistus terveydentilastaan. Hakuaikaa on jatkettu ja aikaisemmin toimitetut hakemukset huomioidaan ko. hakuprosessissa. Lis√§tietoja teknisen johtajan virasta antavat kunnanjohtaja Juhani Kyl√§m√§kil√§, puh. 044 435 5555, kunnanhallituksen puheenjohtaja Tapani Suvinen, puh. 044 044 2222, hallintojohtaja Juha Rinta-Jouppi, puh. 044 435 5500. Lis√§tietoja Nousiaisten kunnasta: www.nousiainen.fi. Nousiainen 18.4.2017Nousiaisten kunnanhallitus
A-- A- A A+ A++Tapahtumakalenteri
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!