Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuRakennusvalvonta huolehtii lainsäädännössä rakentamiselle ja rakennetulle ympäristölle asetettujen tavoitteiden, kuten kaavoituksen, hyvän kuntakuvan, turvallisuuden, terveellisyyden ja tarkoituksenmukaisuuden vaatimusten sekä yleisen edun huomioon ottamisesta rakentamisessa ja rakennusten käytössä kestävää kehitystä tukevalla tavalla, sekä vastaa rakennushanketietojen tuottamisesta rakennus- ja huoneistorekisteriin.

Rakennusvalvontaviranomaisena toimii Nousiaisten kunnan ympäristölautakunta, kokoukset ovat pääsääntöisesti joka kuukauden toiseksi viimeinen torstai. Lupahakemukset täydellisine liitteineen on toimitettava viimeistään edellisen viikon maanantaina.

Rakennusvalvontatoimisto on avoinna arkisin klo 9-15.
os Hallintokuja 2, 21270 NOUSIAINEN.

Katselmukset suoritetaan tarvittaessa ja ajanvarausten perusteella. 

  Click to listen highlighted text! Rakennusvalvonta Tulosta Sähköposti Rakennusvalvonta huolehtii lainsäädännössä rakentamiselle ja rakennetulle ympäristölle asetettujen tavoitteiden, kuten kaavoituksen, hyvän kuntakuvan, turvallisuuden, terveellisyyden ja tarkoituksenmukaisuuden vaatimusten sekä yleisen edun huomioon ottamisesta rakentamisessa ja rakennusten käytössä kestävää kehitystä tukevalla tavalla, sekä vastaa rakennushanketietojen tuottamisesta rakennus- ja huoneistorekisteriin. Rakennusvalvontaviranomaisena toimii Nousiaisten kunnan ympäristölautakunta, kokoukset ovat pääsääntöisesti joka kuukauden toiseksi viimeinen torstai. Lupahakemukset täydellisine liitteineen on toimitettava viimeistään edellisen viikon maanantaina. Rakennusvalvontatoimisto on avoinna arkisin klo 9-15.os Hallintokuja 2, 21270 NOUSIAINEN.Katselmukset suoritetaan tarvittaessa ja ajanvarausten perusteella. 
A-- A- A A+ A++Lahti Timo
rakennustarkastaja
Mobile: 044 435 5403
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!