Nousiainen

Omakotitontit - Hintojen pysyvä alennus!

Published: lokakuu 13, 2015
Karhunperkon I-alueen tontit Karhunperkon tontit sijaitsevat viihtyisällä pientaloalueella noin 2 km päässä Nousiaisten Nummen keskustaajaman...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

HakuIlmoittautuminen Nousiaisten peruskouluun lv. 2017 - 2018
(v. 2010 tai sitä ennen syntyneet)

Vuonna 2017 peruskouluun tulee ilmoittaa kaikki ne lapset, jotka ovat syntyneet 2010 tai sitä ennen eivätkä vielä ole aloittaneet koulunkäyntiään. Myös sellaiset lapset, joille anotaan lykkäystä koulunkäynnin aloittamisesta, on ilmoitettava ja samalla jätettävä asiaa koskeva kirjallinen anomus.

Perusopetuksen ensimm√§isen luokan syksyll√§ 2017 aloittavien oppilaiden ilmoittautuminen tulee tehd√§ 1.2.2017 menness√§ Wilma-j√§rjestelm√§ss√§, josta my√∂s l√∂ytyv√§t ilmoittautumista koskevat ohjeet. 

Lapsen, jota h√§nen vammansa vuoksi ei voida opettaa yhdeks√§nvuotisessa peruskoulussa, oppivelvollisuus alkaa sin√§ vuonna, kun lapsi t√§ytt√§√§ kuusi vuotta ja kest√§√§ 11 vuotta. Jos oppilas l√§√§k√§rin tai psykologin lausunnon perusteella tulee aloittamaan koulun erityisopetuksessa, tulee koulupaikan selvitt√§mist√§ varten ottaa yhteytt√§ sivistysjohtajaan, puh. 044 4355 300. Jos Wilma-tunnus puuttuu tai oppilas muuttaa esim. my√∂hemin kuntaan, tiedustelut: hallintosihteeri, puh. 044 4355 301.

Aamu- ja iltap√§iv√§toimintaan hakemista koskevat ohjeet annetaan erikseen my√∂hemmin.  

Ilmoittautumislomake perusopetus (pdf) 

Ilmoittautumislomakkeen liite (pdf)

Ilmoittautuminen esiopetukseen ja
haku esiopetusta täydentävään päivähoitoon (v. 2011 synt.)

Kaikkien lasten tulee osallistua esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä vuotena. Syksyllä 2017 esiopetuksen aloittavat vuonna 2011 syntyneet lapset. Oikeus esiopetukseen alkaa jo 5-vuotiaana, jos lapsi kuuluu 11-vuotisen oppivelvollisuuden piiriin (erityisoppilaat).

Ilmoittautuminen esiopetukseen ja esiopetusta täydentävään päivähoitoon tehdään erillisellä lomakkeella, joka toimitetaan ohjeineen postitse Nousiaisissa kirjoilla oleville vuonna 2011 syntyneille lapsille. Ilmoittautuminen tapahtuu palauttamalla ilmoittautumislomake 1.2.2017 mennessä koulutoimistoon, os. Hallintokuja 2, 21270 Nousiainen tai kunnantalon edustalla olevaan postilaatikkoon.

Esiopetus on maksutonta. Sen lisäksi mahdollisesti tarvittava esiopetusta täydentävä päivähoito on maksullista. Lapsi on oikeutettu täydentävään päivähoitoon, mikäli huoltajat työskentelevät tai opiskelevat päätoimisesti. Kaikki esiopetusikäiset saavat viimeistään huhtikuussa postitse päätöksen sekä esiopetuksen että mahdollisesti tarvittavan hoidon järjestämisestä.

Nousiaisissa 12.1.2017

Sivistyslautakunta

 

  Click to listen highlighted text! Kouluun ilmoittautuminen Tulosta S√§hk√∂posti Ilmoittautuminen Nousiaisten peruskouluun lv. 2017 - 2018(v. 2010 tai sit√§ ennen syntyneet) Vuonna 2017 peruskouluun tulee ilmoittaa kaikki ne lapset, jotka ovat syntyneet 2010 tai sit√§ ennen eiv√§tk√§ viel√§ ole aloittaneet koulunk√§ynti√§√§n. My√∂s sellaiset lapset, joille anotaan lykk√§yst√§ koulunk√§ynnin aloittamisesta, on ilmoitettava ja samalla j√§tett√§v√§ asiaa koskeva kirjallinen anomus. Perusopetuksen ensimm√§isen luokan syksyll√§ 2017 aloittavien oppilaiden ilmoittautuminen tulee tehd√§ 1.2.2017 menness√§ Wilma-j√§rjestelm√§ss√§, josta my√∂s l√∂ytyv√§t ilmoittautumista koskevat ohjeet.  Lapsen, jota h√§nen vammansa vuoksi ei voida opettaa yhdeks√§nvuotisessa peruskoulussa, oppivelvollisuus alkaa sin√§ vuonna, kun lapsi t√§ytt√§√§ kuusi vuotta ja kest√§√§ 11 vuotta. Jos oppilas l√§√§k√§rin tai psykologin lausunnon perusteella tulee aloittamaan koulun erityisopetuksessa, tulee koulupaikan selvitt√§mist√§ varten ottaa yhteytt√§ sivistysjohtajaan, puh. 044 4355 300. Jos Wilma-tunnus puuttuu tai oppilas muuttaa esim. my√∂hemin kuntaan, tiedustelut: hallintosihteeri, puh. 044 4355 301. Aamu- ja iltap√§iv√§toimintaan hakemista koskevat ohjeet annetaan erikseen my√∂hemmin.   Ilmoittautumislomake perusopetus (pdf)  Ilmoittautumislomakkeen liite (pdf) Ilmoittautuminen esiopetukseen ja haku esiopetusta t√§ydent√§v√§√§n p√§iv√§hoitoon (v. 2011 synt.) Kaikkien lasten tulee osallistua esiopetukseen tai muuhun esiopetuksen tavoitteet saavuttavaan toimintaan oppivelvollisuuden alkamista edelt√§v√§n√§ vuotena. Syksyll√§ 2017 esiopetuksen aloittavat vuonna 2011 syntyneet lapset. Oikeus esiopetukseen alkaa jo 5-vuotiaana, jos lapsi kuuluu 11-vuotisen oppivelvollisuuden piiriin (erityisoppilaat). Ilmoittautuminen esiopetukseen ja esiopetusta t√§ydent√§v√§√§n p√§iv√§hoitoon tehd√§√§n erillisell√§ lomakkeella, joka toimitetaan ohjeineen postitse Nousiaisissa kirjoilla oleville vuonna 2011 syntyneille lapsille. Ilmoittautuminen tapahtuu palauttamalla ilmoittautumislomake 1.2.2017 menness√§ koulutoimistoon, os. Hallintokuja 2, 21270 Nousiainen tai kunnantalon edustalla olevaan postilaatikkoon. Esiopetus on maksutonta. Sen lis√§ksi mahdollisesti tarvittava esiopetusta t√§ydent√§v√§ p√§iv√§hoito on maksullista. Lapsi on oikeutettu t√§ydent√§v√§√§n p√§iv√§hoitoon, mik√§li huoltajat ty√∂skentelev√§t tai opiskelevat p√§√§toimisesti. Kaikki esiopetusik√§iset saavat viimeist√§√§n huhtikuussa postitse p√§√§t√∂ksen sek√§ esiopetuksen ett√§ mahdollisesti tarvittavan hoidon j√§rjest√§misest√§. Nousiaisissa 12.1.2017 Sivistyslautakunta  
A-- A- A A+ A++Isotalo, Anita
sivistysosaston hallintosihteeri
Mobile: 044 435 5301
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
nousiaisten.kunta@nousiainen.fi
Click to listen highlighted text!