Yritystontit

KAITARAISTEN YRITYSALUE

Kaitaraisten yritysalue on Nousiaisten kunnan uusin monipuoliseen yrittämiseen tarkoitettu alue erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Kaitaraisten 14 hehtaarin kokoinen yritysalue sijaitsee 3 km päässä Nousiaisten keskustasta pohjoiseen, vilkkaasti liikennöidyn valtatien 8 varressa. Alueelle on asemakaavoitettu 20 teollisuuden ja varastorakennusten tarpeisiin hyvin soveltuvaa tonttia. Alueen tonttien pinta-alat vaihtelevat 2 626 – 10 108 m2 välillä. Tällä hetkellä myynnissä olevien tonttien pinta-alat vaihtelevat  2 626 – 9 808 m2 välillä.  Myytävänä oleviin tontteihin pääset tutustumaan tarkemmin Kaitaraisten yritystonttiesitteen ja videomainoksen kautta.

Videomainos Kaitaraisten yritysalueesta.

LAMMASVUOREN ALUE

Lammasvuori on teollisuus- ja varastorakennusten alue, kaksi kilometriä valtatie kahdeksalta Lammasvuorentiellä.

 

kortteli/tontti pinta-ala m2 rakennusoikeus (as.rak.+halli) hinta €
405/2   2902m2 1000m2 Varattu

 

ASEMAN SEUTU

Nousiaisten rautatieaseman lähiympäristön käyttämisestä yritystoimintaan liittyvään rakentamiseen on keskusteltu maankäytön viranomaisneuvottelussa. On todettu, että alue sopii hyvin yritystoimintaan, koska yhteydet ovat hyvät ja paranevat vielä moottoritien ja eritasoliittymän myötä, kun valtatie 8:n nelikaistaistamishanke toteutuu. Vanhan aseman alueelta on matkaa valtatie 8:n risteykseen (tulevaan eritasoliittymään) noin yksi kilometri.(Karttalinkki)

Alueella ei ole asemakaavaa, mutta neuvotteluissa on todettu, että rakentaminen voi ainakin 2-3 rakennuksen osalta edetä suunnittelutarveratkaisun kautta. Lemuntieltä Nousiaisten vanhalle asemalla johtavan tien lounaispuolella olevalla maa-alueella on tonttimaata yhteensä hieman yli 7000 m2, josta on mahdollista jakaa muutama erillinen rakennuspaikka kysynnän ja tarpeen mukaan. Maan myyntihinta on 10 €/m2.

 

AL-TONTTI NUMMI TORIKUJA  7

Tontti sijaitsee keskeisellä paikalla Nummen taajamassa Koljolantien varressa. Tontti on kaavoitettu asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialueeksi (kaavamerkinnältään AL).

Pinta-ala 3144m2
Päivitetty hinta (18.6.2018) 86 460€  (27,50€/m2)
Tehokkuusluku e=0,40