Luontomatkailukohteet

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Rantapiha ja Kuhankuono

Nousiaisten kunnan virkistysalue Rantapihan sauna on yleisölle avoinna koulujen kesälomien ajan päivittäin klo 11-20. Muina aikoina sauna on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Alueella on viikonloppukioski, joka avataan myös tilauksesta. Vuokrattavana on lisäksi vesikulkuneuvoja, päärakennus majoitus- tai kokoustilaksi, sekä liiteri, johon mahtuu ruokailemaan suurempikin ryhmä. Rantapihan aluetta ylläpitää vuokralaisena Saksalan pienviljelijäyhdistys. Rantapiha on virkistysalue, josta lähtee patikkareittejä Kuhankuonon luonnonkauniiseen maastoon.

Tiedustelut: Saksalan pienviljelijäyhdistys 0500 935960/Rantapiha.

Nousiaisten arvokkaat luontokohteet

Nousiaisten kunta teetti selvityksen kunnan arvokkaista luontokohteista. Selvitykseen kuuluvat maastotyöt toteutettiin vuoden 2002 aikana. Maastotöistä sekä raportin kirjoittamisesta vastasi FM, biologi Jyrki Matikainen.

Nousiaisten arvokkaat luontokohteet -selvitys

 

 

  Click to listen highlighted text! Luontomatkailukohteet Tulosta Sähköposti Rantapiha ja Kuhankuono Nousiaisten kunnan virkistysalue Rantapihan sauna on yleisölle avoinna koulujen kesälomien ajan päivittäin klo 11-20. Muina aikoina sauna on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Alueella on viikonloppukioski, joka avataan myös tilauksesta. Vuokrattavana on lisäksi vesikulkuneuvoja, päärakennus majoitus- tai kokoustilaksi, sekä liiteri, johon mahtuu ruokailemaan suurempikin ryhmä. Rantapihan aluetta ylläpitää vuokralaisena Saksalan pienviljelijäyhdistys. Rantapiha on virkistysalue, josta lähtee patikkareittejä Kuhankuonon luonnonkauniiseen maastoon.Tiedustelut: Saksalan pienviljelijäyhdistys 0500 935960/Rantapiha. Nousiaisten arvokkaat luontokohteet Nousiaisten kunta teetti selvityksen kunnan arvokkaista luontokohteista. Selvitykseen kuuluvat maastotyöt toteutettiin vuoden 2002 aikana. Maastotöistä sekä raportin kirjoittamisesta vastasi FM, biologi Jyrki Matikainen. Nousiaisten arvokkaat luontokohteet -selvitys    
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!