Oppilashuolto

Haku

Tekstin koko

A- A A+
HAKU, TEKSTIN KOKO
  • sl1.jpg
  • sl2.jpg
  • sl3.jpg
  • sl4.jpg
  • sl5.jpg

Jokaisella koululla toimii oppilashuoltotyöryhmä. Oppilashuoltotyöryhmän jäsenet määräytyvät tarpeen mukaan. Yleisimmin mukana ovat rehtori, terveydenhoitaja, erityisopettaja, koulukuraattori ja koulupsykologi. Oppilashuollon tehtävänä on edistää oppilaan terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia ja siten turvata hyvän kasvun ja oppimisen edellytykset. Erityistä huomiota kiinnitetään oppimisvaikeuksien varhaiseen tunnistamiseen ja voittamiseen sekä syrjäytymisen torjumiseen. Vanhemmat voivat myös itse pyytää, että oppilashuoltotyöryhmässä pohdittaisiin tapoja, joilla tietyn oppilaan koulunkäyntiä ja kasvua voitaisiin tukea. Vanhemmille tulee aina etukäteen tieto, kun heidän lapsensa asioita käsitellään oppilashuoltotyöryhmässä.

  Click to listen highlighted text! Oppilashuolto Tulosta Sähköposti Jokaisella koululla toimii oppilashuoltotyöryhmä. Oppilashuoltotyöryhmän jäsenet määräytyvät tarpeen mukaan. Yleisimmin mukana ovat rehtori, terveydenhoitaja, erityisopettaja, koulukuraattori ja koulupsykologi. Oppilashuollon tehtävänä on edistää oppilaan terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia ja siten turvata hyvän kasvun ja oppimisen edellytykset. Erityistä huomiota kiinnitetään oppimisvaikeuksien varhaiseen tunnistamiseen ja voittamiseen sekä syrjäytymisen torjumiseen. Vanhemmat voivat myös itse pyytää, että oppilashuoltotyöryhmässä pohdittaisiin tapoja, joilla tietyn oppilaan koulunkäyntiä ja kasvua voitaisiin tukea. Vanhemmille tulee aina etukäteen tieto, kun heidän lapsensa asioita käsitellään oppilashuoltotyöryhmässä.
Nousiaisten kunta
Hallintokuja 2
21270 NOUSIAINEN
Kunnanvirasto avoinna arkisin klo 9:00-15:00
puh. (02) 4391 211, faksi (02) 4391 210
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Click to listen highlighted text!