Kuntosali

Nousiaisten kuntosali

 

Kuntosali avoinna normaalisti. Avoimet ovet ke klo 13-16:30 sekä la 08-10:30. Tällöin voit treenata ja tutustua saliimme maksutta.
Mikäli tilat määrätään suljettavaksi määräajaksi, niin kuntosaliasiakkaiden kulkuoikeuksien voimassaoloon lisätään automaattisesti sulkua vastaava aika.

Lue salin käyttäjän ohje ennen kulkuoikeuden lunastusta.

Salin säännölliset syksy 2022:
-tiistaisin eläkeläisten omatoimivuoro 8-9:30 ja naisten kuntosalicircuitit klo 17-19:45

– keskiviikko kello 13-16:30 avoimet ovet
-torstaisin miesten kuntosalicircuit klo 18-19:15

– pe 8-10:30 eläkeläisten ohjattu vuoro
– la 8-10:30 avoimet ovet
Tuplamäärillä esim. taljoja mahdollistetaan myös vuosikorttilaisten salin käyttö ohjattujen toimintojen aikana

Toinen ulko-ovista on täysin esteetön sisäänkäyntiovi . Esteetön ovi mahdollistaa kuntosaliharjoittelun myös pyörätuolin tai muiden apuvälineiden kanssa.
Ovi avautuu automaattisesti kulkuavainta lukijalaitteessa vilauttamalla ja ulos pääsee samasta ovesta nappia painamalla. Salitiloista löytyy myös esteetön wc / vesipiste.

Kuntosalin siivouspäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai aamupäivät. Annetaan siivoojille ”etuajo-oikeus” salissa. Näin toimien saadaan joka paikka siistittyä tehokkaasti.

Kuntosalin osoite on Kaitaraistentie 162 ja kokoa salilla on 335m2. Kulkuoikeuksia salille myydään kirjastollamme osoitteessa Moisiontie 17. Kirjaston aukioloajat löydät täältä.

Hinnat:

Henkilökohtainen vuoden kulkuoikeus 180€ ja perhekulkuoikeus(samaan ruokakuntaan kuuluville perheenjäsenille) 215€. Kulkuoikeuden lisäksi lunastetaan ensimmäisellä kerralla ladattava avainkortti 10€. Perhekulkuoikeuden yhteyteen voi lunastaa tarvittavan määrän kulkuavaimia a 10€/kpl

Yksittäisiä käyntejä varten voi lunastaa PIN-koodin á 7€/kerta.
Kulkuoikeuksia myydään kirjastolla ma-to kello 12-19 sekä pe kello 9-16.
Kulkuavaimella tai PIN -koodilla pääsee salille 04:00-24:00 välillä. Avainkorttia vilautetaan kortinlukulaitteelle ja syttyy vihreä valo. Lukitus poistuu ja oven voi avata.
PIN-koodi syötetään lukijaan jolloin lukitus poistuu ja ovi avattavissa. Muista että jokainen PIN-koodin syöttökerta vähentää  saldoasi eli varmista, että sinulla on kaikki tarvittava esim. autosta mukanasi.

VINKKI: Voit käydä jo hyvissä ajoin etukäteen lunastamassa jatkoa kulkuoikeudellesi. Voimassaolon päättymistä voi tiedustella Jounilta tekstiviestillä tai sitten poikkeat kirjastolla asian selvittämiseksi.

Tutustu kuntosaliin maksutta tai treenaa ilmaiseksi:

Keskiviikkoisin 13-16:30
Lauantaisin 8:00-10:30
(myös esteetön ovi avautuu yllä olevina aikoina painamalla oven vieressä ulkoseinässä olevaa avauspainiketta)

Maksuvälineenä käyvät myös Smartum (SmartumPay tai Smartum setelit) sekä Tyky-liikunta /kulttuurisetelit (voit maksaa osan tai koko summan seteleillä).

Maksuvälineenä käyvät myös Edenred (ent. Luottokunnan )virikesetelit / sirukortit.
Eazybreak toimii meillä myös. Nousiaisten koodi on V623

ePassi

Maksaminen ePassin  verkkomaksulla:
1. kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ww.epassi.fi sivulla
2. valitse ePass verkkomaksut
3. aloita kirjoittamalla valikkoon Nousiaisten kunta, kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina ”seuraava”
4. kirjoita summa euroissa
5. kirjoita palvelukuvaukseen mitä maksu koskee ja paina ”maksa”.
6. Sähköpostiisi saamasi seteli tai kuitti toimiikirjastolla tositteena maksusta. Tarvittaessa voit maksaa loput suorituksesta käteisellä tai kortilla.
TAI
Mikäli haluat maksaa muun summan mobiilisovelluksella paina ”Muu summa” ja näppäile haluamasi summa.
Mikäli haluat maksaa muun summan tekstiviestillä niin lähetä tunnus 33839 (välilyönti) summa minkä haluat maksaa numeroon 050  902 3456