Nousiaisten Päivät 2022

TÄREKÄÄ: Nousiaisten kunta järjestää ti 31.5. klo 18 yhdistysillan. Tervetuloa verkostoitumaan ja mm.kantamaan oma kortesi kekoon Nousiaisten Päivien toteutuksessa.
Lue: kutsu yhdistysiltaan ti 31.5.

Nousiaisten päivät ovat kunnan, paikallisten yhdistysten sekä seurakunnan yhteisesti toteuttama kolmipäiväinen kotiseututapahtuma.  Tämän syksyn tapahtumaviikonloppu toteutetaan 19.-21.8.

Yhdistykset: haluatteko toteuttaa omaa ohjelmaa tapahtumien yhteydessä ja päästä mukaan tapahtumavkonlopun yhteismarkkinointiin? Ota yhteyttä Jouni Kangasniemeen.

Tapahtumaviikonlopun ohjelmaa päivitetään  tänne kevään ja kesän aikana:

Henrikin markkinat la 20.8. järjestetään  Nouste Areenalla ja hallin piha-alueella
kello 10-14.

Varaa oma markkinapaikkasi (markkinapaikkakartat sekä varauslomake liitteessä) ja tuo vaikka kirppistavaroita myytäväksi. Paikallisten urheiluseurojen sekä muiden yhdistysten toivotaan myös tulevan markkinapaikoille esittelemään syksyn tarjontaansa toiminnoista.
Markkinapaikan koko hallin sisällä on 3 x 3m ja ulkopaikka yläpihalla 4x4m. Markkinapaikan hinta on 20€. Paikkavuokra laskutetaan jälkikäteen tai maksu paikkaa lunastettaessa Mobilepaylla.
Oman markkinapaikan rakentamisen voi toteuttaa Pe iltapäivästä alkaen ja tapahtuman purku alkaa lauantaina kello 14:15.

Nousiaisten päivien makasiinitanssit lauantaina 20.8. klo 21-01 Nousiaisten Vanhalla Asemalla.

Illan menosta ja musiikkitarjonnasta vastaa tanssiorkesteri Patajätkä. Liput 10€. Paikanpäällä kahvila.  Tanssit järjestää yhteistyössä Aliskulman kyläyhdistys ry ja Nousiaisten kunta.

Kotiseutukierros: Kuhankuonon Latu & Polku järjestää sunnuntaina 21.8. kotiseutukierroksen bussilla.  Tarkempi info kotiseutukierroksesta aikatauluineen ja ilmoittautumisohjeineen tämä sivun liitteissä.