Nousiaisten Päivät 2023

Nousiaisten päivät ovat kunnan, paikallisten yhdistysten sekä seurakunnan yhteisesti toteuttama kolmipäiväinen kotiseututapahtuma.  Tämän syksyn tapahtumaviikonloppu toteutetaan 18.-20.8.

Markkinamestaruuskilpailut frisbeegolfissa pe 18.8. Mikko Rantasen frisbeegolfradalla.
Maastopyöräilykisat Valpperin urheilukeskuksessa pe 18.8.

Henrikin markkinat la 19.8. järjestetään  Nouste Areenan ympäristössä
kello 10-14. Markkinat avataan klo 10 lipunnostolla Nouste Areenan yläpihalla Nousteprassin säestämänä.

Markkinat juontaa imitaattori-laulaja-lauluntekijä Martti Koivisto.

 

 

Markkinoiden aikaan la klo 10-14 avoinna Nouste Areenan kahvio. Myynnissä: kinkkupiiras 2 €, voisilmäpulla 2 €, pillimehu 1 €, kahvi 2 € ja tee 2 €. Kahvion pitäjänä kunnan nuorisotoimi.

Varaa oma markkinapaikkasi (markkinapaikkakartat sekä varauslomake ilmestyvät toukokuun aikana tämän sivun liitteisiin) ja tuo vaikka kirppistavaroita myytäväksi. Paikallisten urheiluseurojen sekä muiden yhdistysten toivotaan myös tulevan markkinapaikoille esittelemään syksyn tarjontaansa toiminnoista.
Markkinapaikan koko hallin sisällä on 3 x 3m ja ulkopaikka yläpihalla 4x4m. Markkinapaikan hinta on 20€, sähköllä varustettu paikka 30€ ja voimavirralla varustettu paikka 35€ . Paikkavuokra laskutetaan varauksen yhteydessä tai maksu Mobilepaylla.

Näytteilleasettajien info:

Ulkona sijaitsevien markkinapaikkojen rakentaminen tapahtuu markkinapäivänä ennen klo 09:30. Markkinapaikkojen ajoneuvoille on oma P-paikka Henrikin yhtenäiskoulun P-alueella markkinapaikkojen välittömässä läheisyydessä.

Nouste Areenan sisällä olevien markkinapaikojen rakentamisen voi tehdä Nouste Areenan huolto-ovista (hallin molemmissa päädyissä sekä keskeltä) jo Perjantaina kello 15-21 tai Lauantaina kello 08-9:30. Tapahtuman purku alkaa lauantaina kello 14:15.
Kaikkien näytteilleasettajien P-paikkana toimii Henrikin yhtenäiskoulun P-alue osoitteessa Moisiontie 16.
Markkinapaikat (sisällä tai ulkona) sisältävät pelkän paikan ilman kalusteita (pöytää, tuolia tms.)

Kirjasto on avoinna klo 10-14. Kirjaston normaalit lainaus- ja palautuspalvelut ovat käytössä. Lisäksi kirjastossa on poistokirjamarkkinat.

Nuorisotilan avoimet ovet klo 10-14 (Moisiontie 16). Tervetuloa tutustumaan uuteen nuorisotilaan ja testaamaan keväällä hankittu iWall-seinäpeliä.

Lapsille on luvassa monenmoista tekemistä useammassakin paikassa markkinoiden aikana. Lapsille suunnatut ohjelmat ilmoitetaan täällä heti kun kaik palaset ”loksahtaneet ” oikeille paikoilleen. Luvassa on pomppulinnoja, liikennepuistoa, kotieläimiä jne.jne.

Wanhat menopelit ovat esillä kunnan viraston P-paikalla osoitteessa Moisiontie 19.
Tuo esittelyyn oma vanha autosi, traktorisi tai muu mielenkiintoinen kulkupelisi markkinoille. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Arto Hämäläinen 044-3315 201.

(kuva Arto Hämäläinen)

Markkina aluekartta (löytyy myös pdf-tiedostona tämän sivun liitteistä).

 

 

 

 

 

 

 

 

Parkkipaikat:
P näytteilleasettajien P-paikat (Moisiontie 16)
Pmarkkinakävijät: pesäpallokenttä & yhtenäiskoulun kenttä (Oikotie 5)
P markkinakävijät: Nouste Areena P-paikat (Koljolantie 34)
Pyörät (Moisiontie 16)