Nuoriso

Ajankohtaista nuorisotyössä:

Syksyn uusi toimintaesite on nyt julkaistu ja jaettu jokaiseen kotitalouteen. Lisäksi se löytyy tämän sivun liitteistä sähköisesti. Ilmoittautumiset retkille ja leireille on käynnissä.

Nuorisotilat ovat avoinna normaalisti. Pikkunuokkaritoimintaa 3.-6.luokkalaisille Valpperin urheilutalolla ja keskustan nuokkarilla. Iltaisin nuokkarin avoimet ovet 7lk-18vuotiaille. Aukioloajat löytyvät nuorisotilat sivuilta.

 

Vastaa Nousiaisten kunnan päihdetilannekyselyyn!

Nousiainen toteuttaa päihdetilannekyselyä verkkosivuillaan. Kysely on tarkoitettu Varsinais-Suomen kuntien asukkaille ja siinä kysytään havaintoja ja mielipiteitä päihteidenkäytöstä ja päihdehaittojen ehkäisystä. Vastauksia kerätään 30.9.2021 asti tämän linkin kautta.

Päihdetilannekyselyllä kartoitetaan asukkaiden alkoholiin, tupakkatuotteisiin, huumeisiin ja rahapelaamiseen liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä. Toivomme mielipiteitäsi päihteistä ja rahapelaamisesta aiheutuvien haittojen vähentämisen keinoista. Kyselyssä tiedustellaan havaintoja erityisesti alaikäisten päihteidenkäytöstä sekä kunnan päihdetilanteesta yleisesti. Kyselyn avulla kehitämme ehkäisevän päihdetyön suunnittelua.

Tiedon keruusta vastaa Varsinais-Suomen Pakka-työryhmä ja alueen kunnat. Tietojen käsittelystä vas-taa Turun kaupunki.

Kyselyyn voi osallistua nimettömästi ja luottamuksellisesti. Yksittäisten vastaajien vastaukset eivät ole tunnistettavissa. Jokainen näkemys ja idea on arvokas työmme kehittämisessä. Kiitos, että autat meitä paikallisen ehkäisevän päihdetyön kehittämisessä!

 

SOMETILIT: Ota seurantaan nuorisotyön tilit:

Facebook:

Nousten Nuokkari

Nuorisotyöntekijä Henna Isotalo

Etsivä nuorisotyöntekijä Taru Leppimäki

Etsivä nuorisotyöntekijä Vivica Silfverberg

 

Snapchat:

noustennuokkari

hennanuorisotyo

etsiva_taru

etsiva_vivica

 

Instagram:

noustennuokkari

henna_nuorisotyo

etsiva_taru

etsiva_vivica

 

TikTok:

noustennuokkari