Nuoriso

Ajankohtaista nuorisotyössä:

Vapaa-aikatoimen ajankohtaiset toiminnot löytyvät koteihin jaetusta Nousiaisten Vapaa-aika kevät -kesä 2020 esitteestä. Esitteen voi ladata myös sivun oikeasta laidasta. Valitettavasti vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi nuorisotilat, kerhotoiminnot ja synttärit ovat toistaiseksi tauolla.

Sivulta löydät ajankohtaiset toiminnot (alta löydät lisätietoja) :

DISCORD-PALVELIN

SOMETILIT

PERHEKÄTKÖILY 1.4.-3.5. välisenä aikana

LOGO-KILPAILU 6.4.-3.5. välisenä aikana.

 

DISCORD: Nousten nuokkari avoinna Discord-palvelimella tutuin aukioloajoin; tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 18-21 ja perjantaisin ja lauantaisin klo 18-22. Palvelimelta löytyy sekä teksti- että puhekanavia, joilla pääsee keskustelemaan ja vaihtamaan kuulumisia toisten nuorten sekä ohjaajien kanssa. Palvelimella on mahdollisuus myös nuoren ja ohjaajan väliselle kahdenkeskiselle keskustelulle, mikäli nuorella on tarve puhua yksityisesti huolista tai itseään pohdituttavista asioista. Palvelimelle ollaan avaamassa myös pelihuonetta, jonka kautta pystytään järjestämään nuorille keskustelumahdollisuuksien rinnalle myös aktiviteetteja, kuten erilaisia virtuaalipelejä ja kisailuja.

Lataa siis itsellesi discord puhelimelle tai koneelle. Kutsuavain Discordiin on: https://discord.gg/h6ge6qr  Tervetuloa!

 

SOMETILIT: Kannattaa ottaa seurantaan nuorisotyön tilit:

Facebook: Nuorisotyöntekijä Henna Isotalo, Nousten Nuokkari, Etsivä nuorisotyöntekijä Taru Leppimäki

Snapchat: hennanuorisotyo, noustennuokkari, etsiva_taru

Instagram: henna_nuorisotyo, noustennuokkari, etsiva_taru

TikTok: noustennuokkari

 

PERHEKÄTKÖILY

Maskun, Nousiaisten ja Mynämäen kuntien vapaa-aikatoimet järjestävät 1.4.-3.5. välisenä aikana perhekätköilyä. Kuntien alueelle on piilotettu yhteensä 15 kätköä. Voitte etsiä niistä yhden tai halutessanne vaikkapa kaikki.

Koordinaattien, karttojen ja vihjeiden avulla voitte lähteä etsimään kätköjä kolmen kunnan alueelta. Kätköpurkkien kyljestä löytyy kirjoitetut salakoodit ja purkin sisältä löytyy sama salakoodi sekä mahdollisesti lisätietoa löytämästänne hienosta paikasta. Muistattehan piilottaa kätkön samalla tavalla seuraavia varten, kuin se oli löytäessänne sen!

Avatkaa ja halutessanne tulostakaa perhekätkölistauksen ja vihjeet sivun oikeasta laidasta!

Kirjaamalla löytämäsi salakoodit tähän palautuslomakkeelle ja jättämällä samalla yhteystietonne, osallistutte palkintojen arvontaan.

Huom! Huomioittehan, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi ette mene kätköille samanaikaisesti toisen osallistujaporukan kanssa. Mikäli kätköllä on saapuessanne toisia, odottakaa vuoroanne hyvän etäisyyden päässä.

Kätkön salakoodi on kirjattu myös purkin ulkopuolelle, ja näin kätköily on mahdollista myös mahdollisimman vähällä koskettelulla. Halutessanne voitte avata kätköpurkin ja sisältä on mahdollista löytää myös lisätietoa paikasta, missä juuri olette. Välttäkää kätkön käsittelyä paljain käsin. Jos mahdollista, niin ottakaa kätköilyyn mukaan kertakäyttöhanskoja, joilla avaatte kätköt.

Perhekätköt on haettavissa 1.4.-3.5. välisenä aikana. Mikäli valtioneuvosto tarkentaa liikkumisrajoitteitaan, arvioidaan perhekätköilyn tilannetta uudestaan.

 

LOGOKILPAILU

Suunnittele Nousiaisten nuorisotyölle oma logo! Nyt avoinna logokilpailu, jossa 13-18vuotiaat nousiaislaiset nuoret voivat tehdä oman logoehdotuksen 6.4.-3.5. välisenä aikana. Toivomme, että logo on yksinkertainen ja se on helposti yhdistettävissä erilaisiin markkinointimateriaaleihin ja muihin painotuotteisiin. Logossa voi olla ”kuva” ja tekstiä.

Tarkemmat ohjeet ja säännöt logokilpailuun löydät sivun vasemman laidan liitteestä: ”logokilpailun säännöt”. Voittajalogon väsännyt palkitaan hyvällä palkinnolla! Ja muiden osallistujien kesken arvotaan muutama pienempi palkinto.