Lasten synttärit

Lasten synttärijuhlia järjestetään nuorisotiloissa maanantai ja keskiviikko iltaisin kello 18-20 ja lauantai päivisin kello 12-14 ja klo 15-17.  Liikuntasynttäreitä on mahdollista järjestää Kirkonpiirin koululla lauantaisin klo 12 ja klo 15 alkaen. Kouluikäisillä synttäreiden kesto 2h, alle kouluikäisillä 1,5h. Juhlapaikkana toimii Nuorisotila osoitteessa Moisiontie 16 ja liikuntasynttäreillä Kirkonpiirin koulun liikuntasali osoitteessa Vahdontie 52.

Synttäreiden hinnat: 80 € (1–15 lasta), 120 € (16–20 lasta). Hinnat sisältävät ohjauksen ja teeman mukaisen ohjelman. Synttäritarjoilut hoitavat synttärisankarin vanhemmat. Lapsimäärä ilmoitetaan synttäreitä varattaessa. Synttärit maksetaan paikanpäällä juhlapäivänä käteisellä tai MobilePaylla.

Synttäriteemat:

  • Leikki (sisältää lahjojen avaamisen, leikkejä ja puuhastelua)
  • Askartelu (sis.lahjojen avaamisen, ohjattua askartelua sekä leikkejä)
  • Aarrejahti (sis.lahjojen avaamisen, ohjattua aarteenmetsästystä sekä leikkiä)
  • Seikkailupeli (sis.lahjojen avaamisen, lattiaseikkailupelin pelaamista, jossa erilaisia tehtäviä sekä leikkiä)
  • Peli (suunnattu kouluikäisille, sis. lahjojen avaamisen, biljardia, iWall-pelaamista, konsoli-  ja lautapelejä)
  • Disco (suunnattu kouluikäisille, sis.lahjojen avaamisen, musiikkia, tanssia, discoleikkejä…)
  • Liikuntasynttärit (temppurata, sähly tai liikuntaleikit) Kirkonpiirin koululla (sisältää lahjojen avaamisen ja valittua liikuntaa)

Askartelu-, leikki-, seikkailupeli, aarrejahti ja liikuntasynttärit soveltuvat kaiken ikäisille. Peli- ja discosynttärit kouluikäisille.

Tarjoilut järjestävät synttärisankarin vanhemmat. Tarjottavia pääsee tuomaan juhlapaikalle 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua. Nuokkarilta löytyy jääkaappi, pakastin, mikro, tarjoilu- ja ruokailuastiat. Koululla ei ole jääkaappia eikä mikroa. Käytössä on tarjoiluastiat ja kertakäyttöastiat. Liikuntasynttäreillä tarjoilut on hyvä olla helppoa tarjoiltavaa, ns. sormiruokaa.  Synttäriohjaajat hoitavat loppusiivouksen.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hygienia-asioihin myös synttärijuhlilla. Infoattehan synttärivieraitakin, että synttäreillä juhlitaan vain terveinä.

Mahdollisista muutoksista ja poikkeustilanteista pyritään ilmoittamaan varanneille mahdollisimman nopeasti.

Tiedustelut ja varaukset oikeassa reunassa olevan synttärivarauslomakkeen kautta tai puhelimitse 044-4355305.