Lasten synttärit

Vallitsevista Korona-rajoitteista johtuen, emme valitettavasti tällä hetkellä järjestä lasten synttärijuhlia nuokkarilla.

Lasten synttärijuhlia järjestetään nuorisotiloissa maanantai ja keskiviikko iltaisin kello 18-20 ja lauantai päivisin kello 12-14 ja klo 15-17.  ja Henrikin liikuntasalissa keskiviikkoisin ja lauantaisin samoihin kellonaikoihin. Kouluikäisillä synttäreiden kesto 2h, alle kouluikäisillä 1,5h. Juhlapaikkana toimii Nuorisotila osoitteessa Moisiontie 19 ja liikuntasynttäreillä Henrikin yhtenäiskoulun sali osoitteessa Moisiontie 16.

Synttäreiden hinnat: 80 € (1–15 lasta), 120 € (16–20 lasta). Hinnat sisältävät ohjauksen ja teeman mukaisen ohjelman. Synttäritarjoilut hoitavat synttärisankarin vanhemmat. Lapsimäärä ilmoitetaan synttäreitä varattaessa. Ja synttärit maksetaan paikanpäällä juhlapäivänä käteisellä.

Synttäriteemat:

  • Leikki (sisältää lahjojen avaamisen, leikkejä ja puuhastelua)
  • Askartelu (sis.lahjojen avaamisen, ohjattua askartelua sekä leikkejä)
  • Peli (suunnattu kouluikäisille, sis. lahjojen avaamisen, biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, pöytäjalkapalloa, konsoli-  ja lautapelejä)
  • Disco ja karaoke (suunnattu kouluikäisille, sis.lahjojen avaamisen, musiikkia, tanssia, discoleikkejä ja haluttaessa Singstarin laulamista)
  • Liikuntasynttärit (temppurata, sähly tai liikuntaleikit) Henrikin yhtenäiskoululla (sisältää lahjojen avaamisen ja valittua liikuntaa)

Askartelu-, leikki- ja liikuntasynttärit soveltuvat kaiken ikäisille. Peli- ja discosynttärit kouluikäisille.

Tarjoilut järjestävät synttärisankarin vanhemmat. Tarjottavia pääsee tuomaan juhlapaikalle 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua. Nuokkarilta löytyy jääkaappi, pakastin, mikro, tarjoilu- ja ruokailuastiat. Koululla ei ole jääkaappia eikä mikroa. Käytössä on tarjoiluastiat ja kertakäyttöastiat. Henrikin koulun liikuntasynttäreillä tarjoilut on hyvä olla helppoa tarjoiltavaa, ns. sormiruokaa.  Synttäriohjaajat hoitavat loppusiivouksen.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hygienia-asioihin myös synttärijuhlilla. Infoattehan synttärivieraitakin, että synttäreillä juhlitaan vain terveinä.

Mahdollisista muutoksista ja poikkeustilanteista pyritään ilmoittamaan varanneille mahdollisimman nopeasti.

Tiedustelut ja varaukset oikeassa reunassa olevan synttärivarauslomakkeen kautta tai puhelimitse 044-4355305.