Lasten synttärit

 

HUOM! Lasten synttärivaraukset kesätauolla elokuun 9. päivään asti. 10.8. alkaen varauksia otetaan taas vastaan normaalisti.

 

Lasten synttärijuhlia järjestetään maanantai ja keskiviikko iltaisin kello 18-20 ja lauantai päivisin kello 12-14 ja klo 15-17. Kouluikäisillä synttäreiden kesto 2h, alle kouluikäisillä 1,5h. Juhlapaikkana toimii Nuorisotila osoitteessa Moisiontie 19. Liikuntasynttäreiden osalta Paijulan koulu osoitteessa Mietoistentie 360.

Synttäreiden hinnat: 80 € (1–15 lasta), 120 € (16–20 lasta). Hinnat sisältävät ohjauksen ja teeman mukaisen ohjelman. Synttäritarjoilut hoitavat synttärisankarin vanhemmat. Lapsimäärä ilmoitetaan synttäreitä varattaessa. Ja synttärit maksetaan paikanpäällä juhlapäivänä käteisellä.

Synttäriteemat:

  • Leikki (sisältää lahjojen avaamisen, leikkejä ja puuhastelua)
  • Askartelu (sis.lahjojen avaamisen, ohjattua askartelua sekä leikkejä)
  • Peli (suunnattu kouluikäisille, sis. lahjojen avaamisen, biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, pöytäjalkapalloa, konsoli-  ja lautapelejä)
  • Disco ja karaoke (suunnattu kouluikäisille, sis.lahjojen avaamisen, musiikkia, tanssia, discoleikkejä ja haluttaessa Singstarin laulamista)
  • Liikuntasynttärit (voit valita pallopelit, temppuradan tai liikuntaleikit, sis. lahjojen avaamisen, liikuntaa valinnan mukaan)

Askartelu-, leikki-, liikuntasynttärit soveltuvat kaiken ikäisille. Peli- ja discosynttärit kouluikäisille.

Tarjoilut järjestävät synttärisankarin vanhemmat. Tarjottavia pääsee tuomaan juhlapaikalle 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua. Nuokkarilta löytyy jääkaappi, pakastin, mikro, tarjoilu- ja ruokailuastiat. Paijulassa ei ole jääkaappia eikä mikroa ja käytössä on tarjoiluastiat ja kertakäyttöastiat. Paijulan liikuntasynttäreillä tarjoilut on hyvä olla helppoa tarjoiltavaa, ns. sormiruokaa.  Synttäriohjaajat hoitavat loppusiivouksen.

Tiedustelut ja varaukset sivupalkin lomakkeella tai 044 435 5305 Henna Isotalo.