Lasten synttärit

HUOM! Nuokkari on muuttamassa ja tällä hetkellä synttärivarauksia pystytään ottamaan ainoastaan Paijulan synttäreihin. Synttärit siirtynevät uusiin nuorisotiloihin syyskuun aikana, jolloin myös nuokkarisynttäreitä on taas varattavissa.

Lasten synttärijuhlia järjestetään maanantai ja keskiviikko iltaisin kello 18-20 ja lauantai päivisin kello 12-14 ja klo 15-17. Mukaan mahtuu max. 15 juhlijaa. Juhlapaikkana toimii Nousten Nuokkari osoitteessa Hallintokuja 2. Liikunta- ja ulkosynttäreiden osalta Paijulan koulu.

Tiedustelut ja varaukset sivupalkin lomakkeella tai 044 435 5305 Henna Isotalo.

Synttäriteemat:

  • Leikki (sisältää lahjojen avaamisen, leikkejä ja puuhastelua)
  • Askartelu (sis.lahjojen avaamisen, ohjattua askartelua sekä leikkejä)
  • Peli (suunnattu kouluikäisille, sis. lahjojen avaamisen, biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, pöytäjalkapalloa, konsoli-  ja lautapelejä)
  • Disco ja karaoke (suunnattu kouluikäisille, sis.lahjojen avaamisen, musiikkia, tanssia, discoleikkejä ja haluttaessa Singstarin laulamista)
  • Ulkosynttärit UUTUUS! (voit valita pihaleikit tai ulkoliikunnan, sis. lahjojen avaamisen, ulkoilua valinnan mukaan) Huom! Paijulan koulun pihalla.
  • Liikuntasynttärit UUTUUS! (voit valita pallopelit, temppuradan tai liikuntaleikit, sis. lahjojen avaamisen, liikuntaa valinnan mukaan) Huom! Paijulan koululla maanantaisin ja lauantaisin.

Askartelu-, leikki-, liikuntasynttärit soveltuvat kaiken ikäisille.

Peli-, disco- ja ulkosynttärit kouluikäisille.

Tarjoilut järjestävät synttärisankarin vanhemmat. Ulko- ja liikuntasynttäreillä tarjoilut ns. sormiruokaa.

Synttäreiden hinta on 80€, joka maksetaan käteisellä juhlapäivänä.

Tarjottavia pääsee tuomaan juhlapaikalle 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua. Nuokkarilta löytyy jääkaappi pakastinlokerolla, mikro, tarjoiluastiat, mukit, lautaset, lusikat sekä koristeita. Synttäriohjaajat hoitavat loppusiivouksen.