Sosiaali- ja terveyspalvelut

Terveydenhuolto

Perusterveydenhuollon palvelut Nousiaisissa tuottaa Perusturvakuntayhtymä Akseli. Oikealla sivupalkissa on linkki, jonka kautta pääset terveyspalveluiden sivuille.

Ajanvaraus:
Maskun terveyskeskus,  puh. (02) 447 7500
maanantai – perjantai klo 8-16

Perhe- ja sosiaalipalvelut

Nousiaisten kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut tuottaa Perusturvakuntayhtymä Akseli. Oikealla sivupalkissa on linkki, jonka kautta pääset perhe- ja sosiaalipalveluiden sivuille.

Ympäristöterveydenhuolto

Ympäristöterveydenhuolto – terveystarkastaja, eläinlääkäri
Akselin jäsenkuntien ympäristöterveydenhuollon palveluiden järjestämisestä ja hallinnosta vastaa Uudenkaupungin kaupunki.

Sopimuksen piiriin kuuluvat seuraavat lainsäädännössä kunnille määrätyt tehtävät: vastata terveydensuojelulain, elintarvikelain, tupakkalain, lain kulutustavaroiden ja kuluttajapalveluiden turvallisuudesta, eläinsuojelulain, eläintautilain sekä eläinlääkintähuoltolain mukaisista tehtävistä, toimia nikotiinivalmisteiden myynnin lupa- ja valvontaviranomaisena sekä kunnan kemikaaliviranomaisena.

Ympäristöterveydenhuollon palvelut järjestetään Mynämäessä sijaitsevassa toimipisteessä, Virastotie 1, Mynämäki. Oikealla sivupalkissa on linkki, jonka kautta pääset Uudenkaupungin ympäristöterveydenhuollon sivuille.