Pyydä apua -nappi

Nopea ja vaivaton Pyydä apua! -nappi nyt myös nousiaisten lapsiperheiden käytössä

Pyydä apua! -nappi on lapsiperheille suunnattu matalan kynnyksen sähköinen palvelukanava. Se on kunnan verkkopalvelussa oleva nappi, jota painamalla kuka tahansa voi pyytää apua tai palvelua, jättää yhteydenottopyynnön tai kysyä jotain. Pyydä apua! -nappi on otettu nyt käyttöön myös Nousiaisissa ja se löytyy osoitteesta www.nousiainen.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/pyyda-apua

Pyydä apua! -nappi on esimerkki helposta lapsiperheiden sähköisestä palvelusta. Palvelu on käytössä aina ja kaikkialla eli se ei ole sidottu aikaan tai paikkaan eikä kysyjän tarvitse etsiä oikeaa henkilöä tai tahoa kysymykselleen tai avunpyynnölleen. Palvelua voi käyttää helposti kuka tahansa, jopa nimettömänä.

Napin kautta tulleisiin kyselyihin ja tiedusteluihin vastaavat Nousiaisten kunnan ja Perusturvakuntayhtymä Akselin henkilöstö. Mikäli kyselysi koskee Nousiaisten kunnan palvelua, siihen vastaavat kunnan edustajat ja mikäli kysymyksesi koskee sosiaali- tai terveyspalveluita, siihen vastaa Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Huomiothan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuuttien tai hätätilanteiden hoitoon. Näissä tilanteissa ota suoraan yhteys 112.

Vastaamme kysymykseesi tai avunpyyntöösi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Pyydä apua! -napin ja -palvelun kunnille tuottaa Varsinais-Suomen kuntien yhteinen Lupa auttaa! -hanke.

Pyydä apua -nappiin pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai tämän linkin kautta: www.pyydaapua.info

 

pyyda-apua-final-300pikselia.png
Tätä kuvaa klikkaamalla pääset pyydä apua -napin lomakkeelle

Lomakkeen tietosuojaselosteen löydät täältä.