Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elämää Nousiaisissa 2020-luvulla -Valokuvakisa

Aika: 24.3. klo 08:00 - 24.4. klo 23:00

 

Elämää Nousiaisissa 2020-luvulla – Valokuvakisa käynnistyy 24.3.2022

Hoods.fi palvelun julkaisun yhteydessä käynnistyy valokuvakisa, jonka teemana on Elämää Nousiaisissa 2020-luvulla. Kisaan voi lähettää kuvia ajalla 24.3.-24.4.2022. Kuvien pitää sopia kisan teemaan ja kuvissa olevilta ihmisiltä pitää olla lupa julkaisuun. Kuvat voi lähettää osoitteeseen info@hoods.fi tai osallistua Know Your Hoodsin somekanavissa. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät luonnollisesti kuvaajilla.

Kiinnostavimmat kuvat valitaan finaaliin ja yleisö päättää lopulta voittajan. Pääpalkinto on todellakin tavoittelemisen arvoinen; vapaa kuntosalin käyttö vuodeksi kaikille saman talouden jäsenille. Lisäksi arvotaan leffalippuja. Parhaat kuvat pääsevät osaksi Nousiaisten sivuja Know Your Hoodsissa.

“Tällä hetkellä potentiaalisia muuttajia kiinnostaa erityisesti paikallisten näkemykset omista asuinpaikoista. On mielenkiintoista nähdä, millaisia kuvia kisaan tulee, eli mitä noustelaiset haluavat kertoa omista kulmistaan. Lisäksi kannustamme asukkaita kirjautumaan palveluun ja kertomaan, miksi juuri heidän asuinalueelle kannattaa muuttaa.,” kertoo Susanna Lahtinen

Lue lisää: Know Your Hoods ja Nousiaisten asuinalueiden esittelyt löytyvät osoitteesta hoods.fi

Lisätietoja:

Vapaa-aikatoimen päällikkö Jouni Kangasniemi, Nousiaisten kunta

044 4355 303 | jouni.kangasniemi@nousiainen.fi

Susanna Lahtinen, Know Your Hoods

040 705 1991 | susanna@cyf.fi Know Your Hoods – asuinalueiden hakukone on turkulaisen kuntamarkkinoinnin ja kotoutumisen asiantuntija CYF Digitalin palvelu, jonka tavoitteena on auttaa muuttajia löytämään itselleen sopivin asuinpaikka sekä innostaa ihmisiä vierailemaan kiinnostavissa paikoissa ja tapahtumissa. Palvelun 1. versio on kehitetty Varsinais-Suomen liiton organisoiman Töihin tänne -kokonaisuuden yhteydessä. Palvelussa on mukana jo 9 kunnan asuinalueet ja kevään myötä uusia kuntia on tulossa mukaan.