Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mikko & Stanley Cup -pokaali Nouste Areenalla 30.7.

Aika: 30.7.2022 klo 09:30 - 13:00
Paikka: Nouste Areena
Koljolantie 34
Nousiainen, Varsinais-Suomi 21270 Suomi
Järjestäjä
Nousiaisten kunta

Tuore Stanley Cup voittaja Mikko Rantanen sekä Stanley Cup -pokaali saapuvat kotikäynnille Nousiaisiin lauantaina 30.7. klo 10.  Tervetuloa vastaanottamaan ”pojat” kotiin.
Juhlapaikkana toimii Nouste Areenan iso paikoitusalue osoitteessa Koljolantie 34 ja musiikista klo 9:30 alkaen vastaa State of Emergency ( www.stateofemergency.fi )
Luvassa on juhlatunnelmaa, haastatteluja sekä hyvää musiikkia. Tilaisuuteen erillisen juhlatervehdyksen tuo Jääkiekkoliitto ja HC TPS. Haastateltavien joukossa on mm. Mikon kavereita, perheenjäseniä ja valmentajia. Nouste Areenan wc:t sekä lastenhoitohuone/esteetön wc tapahtuman ajan juhlavieraiden käytettävissä (sisäänkäynti Areenan pääovesta ja tuulikaapin jälkeen vasemmalla käytävällä wc:t ).

Parkkipaikat:

P1 Henrikin koulun pesäpallokenttä (ajo: Koljolantie-Myllymäentie-Oikotie-pesäpallokenttä, Oikotie 5)
P2 Henrikin koulun opettajien P-paikat (ajo: Koljolantie-Moisiontie, Moisiontie 16)
P3 Kunnanviraston P-paikat (ajo: Koljolantie-Moisiontie, Moisiontie 19)
P4 K-marketin vieressä sijaitseva peltoalue (ajo: Nummentie-Moisiontie-K-marketin jälkeinen peltoalue, Moisiontie 4)
P5 Nummen koulun pysäköintialue ja yläpiha (ajo: Nummentie-Fatiojantie-Koulutie, Koulutie 4)
P6 Ns. Lääkärintalo / kasvatus- ja perheneuvonta Hermannin P-paikat (Nummentie 4)
P7 Seurakuntakodin pysäköintialue (Maskuntie 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saapuminen:

Suosittelemme saapumaan tapahtuma-alueelle hyvissä ajoin, koska liikenne tulee ruuhkautumaan erityisesti etelästä tultaessa Koljolantiellä ja Moisiontiellä. Liikenteenohjaajat ovat paikanpäällä apuna ohjaamassa liikennettä. Lisäksi apuna ovat tienvarsikyltit, jotka ohjeistavat pysäköintialueille.

Tapahtuma-alue sijaitsee Nummen keskustassa. Joukkoliikenteellä tultaessa voit jäädä pois Nummentien pysäkillä. Erillinen pyöräpysäköinti on Henrikin yhtenäiskoulun yhteydessä (Moisiontie 16, 21270 Nousiainen).

Tapahtuma-alueelle sisäänkäynti on Moisiontieltä eli ns. Nouste Areenan pohjoissuunnasta/yläpihalta. Tapahtuma on maksuton.

HUOM. Suosittelemme paikallisia asukkaita saapumaan tapahtuma-alueelle ensisijaisesti jalan tai pyörällä, jotta vältytään liikenteen ruuhkautumiselta.

 

Saapuminen (media / kutsuvieraat)

Median edustajien ja kutsuvieraiden pysäköinti ohjataan Nummentieltä Moisiontietä pitkin Nouste Areenan yläpihan pysäköintialueelle (kuvassa harmaalla osoitettu alue, jossa lukee ”VIP/Media”). Median edustajien ja kutsuvieraiden kulku tapahtuma-alueelle järjestetään Nouste Areenan sisätilojen kautta. Median edustajille osoitetaan Nouste Areenan sisätiloista tilat mahdollisia haastatteluja varten.

Tiedustelut kunnanjohtaja Teemu Heinonen
teemu.heinonen@nousiainen.fi , 044 435 5555.

 

Poikkeusjärjestelyt

Tapahtuman ajaksi Koljolantieltä estetään tilapäisesti kulku Nouste Areenan alapihan pysäköintialueelle (ei vaikutusta rivitaloille kulkuun).

Tapahtuman ajaksi Moisiontie suljetaan tilapäisesti. Tie on suljettu lauantaina 30.7 klo 9.00-14.00. (tonteille ajoa ei estetä, pyritään rajoittamaan läpiajoa tapahtuman aikana).

Suosittelemme välttämään tapahtuma-aikaan liikennöintiä erityisesti Koljolantiellä, Nummentiellä ja Moisiontiellä. Tapahtuman myötä myös Lemuntien ja Mietoistenkujan risteys voi ruuhkautua tilapäisesti.

Tiedustelut: tekninen johtaja Jarmo Rauvola, jarmo.rauvola@nousiainen.fi, 044 435 5400.

 

Oheistoiminta / myynti

Tapahtuma-alueella on elintarvikemyyntiä (ei anniskelua) ja tapahtuma-alueen välittömästä läheisyydestä löytyy lisäksi keskustan lähipalvelut Nummentien, Moisiontien ja Torikujan varrelta.

Tiedustelut: elinkeinoasiamies Jukka Siikonen, jukka.siikonen@nousiainen.fi, 044 435 5361.

 

Ensiapupalvelut / ensiapupiste

Nousiaisten SPR:n paikallisosasto vastaa tilaisuuden ensiapupalveluista ja ensiapupiste sijaitsee Nouste Areenalla sisätiloissa.

Tiedustelut Pekka Paukku, pekkapaukku@gmail.com,  0400 535 179.

 

Turvallisuus

Tilaisuuden järjestyksenvalvonnasta ja liikenteenohjauksesta vastaa Panda Turva Oy. Tilaisuutta varten on laadittu pelastus- ja turvallisuussuunnitelma sekä liikenteenohjaussuunnitelma.

Tiedustelut kunnanjohtaja Teemu Heinonen
teemu.heinonen@nousiainen.fi, 044 435 5555.

 

Tapahtumatiedustelut

Yleisötilaisuuden järjestämisestä on tehty ilmoitus poliisille ja tilaisuuden järjestäjänä toimii Nousiaisten kunta.

Tapahtumatiedustelut kunnanjohtaja Teemu Heinonen
teemu.heinonen@nousiainen.fi, 044 435 5555.