Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nousiaisten Pyhän Henrikin tien keskusteluilta

Aika: 21.9.2020 klo 17:00 - 19:00
Paikka: Seurantalo Kalliopohja
Hääveläntie 9
Nousiainen, 21270
Järjestäjä
Pyhän Henrikin Pyhiinvaellusyhdistys ry

Pyhän Henrikin Pyhiinvaellusyhdistys ry:llä on ilo kutsua teidät keskustelutilaisuuteen ‘Pyhän Henrikin tie eläväksi’ -hankkeesta maanantaina 21.9.2020 klo 17.00 Seurantalo Kalliopohjaan osoitteessa Hääveläntie 9, 21270 Nousiainen.

Lyhyeksi taustaksi: Yhdistyksemme kaksivuotinen ‘Pyhän Henrikin tie eläväksi’ -Leader-hanke alkoi 3.8.2020. Monia asioita on suunnitteilla sen puitteissa. Hankkeen päätavoitteena kuitenkin on tehdä vaellusreittiin sellaisia parannuksia, että myös yksittäiset vaeltajat voivat kulkea reittiä milloin tahansa. Tämä tarkoittaa varsinaisen reitin parantamista maastossa ja opastemateriaalia, mutta erityisesti majoitus- ja ruokahuoltopalvelujen suunnittelua ja organisointia.

Tulemme järjestämään vastaavan tilaisuuden kaikissa kunnissa, joiden halki Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreitti kulkee. Tämä tilaisuus on tarkoitettu pääasiassa Nousiaisten asukkaille.
Haluaisimme tilaisuuteen mukaan kuulemaan ja keskustelemaan henkilöitä, yhteisöjä tai yrityksiä, jotka voivat tarjota tai harkitsevat jatkossa tarjoavansa majoitus-, ruokahuolto- tai muita palveluita tai vain yhdessä kanssamme ideoida reitin kehittämistä. Ajattelemme, että asia voisi kiinnostaa myös vaikkapa
kotiseutuyhdistysten ja urheiluseurojen aktiiveja, maa- ja kotitalousalan järjestöjä sekä erilaisia yrittäjätahoja.

Järjestelyjen, kahvituksen ja erityisesti korona-epidemian takia toivomme myös ilmoittautumista tilaisuuteen 18.9. mennessä projektipäällikkö Mirja-Riitta Sjöholmille, sähköpostilla mirjariitta.sjoholm@gmail.com tai puhelimitse puh. 044 231 3547. Ilmoitathan myös mahdollisen erityisruokavaliosi, kiitos!

Kutsu Nousiaisten tiedotustilaisuuteen – Pyhän Henrikin tie