Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Nuori Kulttuuri Etkot – Nuorten teatteria Työväentalolla

Aika: 9.3. klo 15:00
Paikka: Nousiaisten työväentalo
Työväentalontie 4
Nousiainen,
Järjestäjä
Nuorten työpaja

Valtakunnallinen Nuori Kulttuuri-teema on vuonna 2019 teatteri. Masku-Mynämäki-Nousiainen järjestää omat Teatris- Nuori Kulttuuri Etkot lauantaina 9.3.2019 klo 15 alkaen Nousiaisten Työväentalolla, osoitteessa Työväentalontie 4. Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten 10-25-vuotiaille nuorille ja nuorten ryhmille.

Nuori tai nuorten ryhmä voi siis valmistella oman esityksensä Etkoille. Esityksen pituus maksimissaan 60 minuuttia, esitys voi olla puheteatteria, tanssiteatteria, musikaali, katuteatteri, fyysinen ja sanaton teatteri tai performanssi- ja esitystaidetta. Ilmoittautuneet ryhmät pääsevät esiintymään yleisön ja raadin edessä, ja saa raadin antaman palautteen esiintymisestään.

Etkoilta ei valita suoraan esiintyjiä valtakunnallisiin tapahtumiin. Mutta on hyvää harjoitusta, jos haluaa ilmoittautua mukaan Liedossa 23.-24.3.2019 järjestettävään Aluefestareille, josta valitaan edustajat valtakunnallisille Teatris-festareille Jyväskylään 24.-25.5.2019.

Valmistele oma tai ryhmäsi esiintyminen ja ilmoittaudu tapahtumaan 25.2. mennessä Nuorten työpajalle: pajanuoret@edu.mynamaki.fi.