Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SPR-ystävätoiminnan kurssi 23.11. Nousiaisten kunnan luottamushenkilöille ja kuntalaisille

Aika: 23.11. klo 17:30 - 20:30
Paikka: Henrikin yhtenäiskoulun auditorio
Moisiontie 16
Nousiainen, 21270 Suomi
Järjestäjä
SPR Nousiaisten osasto

Tule mukaan SPR:n ystävätoimintaan!

Nousiaisten valtuustossa 16.8.2021 § 67 jätettiin valtuustoaloite koskien valtuutettujen osallistumista Nousiaisten SPR:n ystävätoimintaan. Kunnanhallitus on ohjannut aloitteen hallintojohtajan valmisteltavaksi.

Olemme käyneet asiaa läpi yhdessä SPR:n edustajien kanssa ja sopineet ystävätoiminnan peruskurssin järjestämisestä erikseen meille Nousiaisiin. Kurssi on tarkoitettu paitsi kaikille kunnan luottamushenkilöille, myös kaikille kuntalaisille. Toivomme, että mahdollisimman moni luottamushenkilö ja kuntalainen kävisi kurssin ja antaisi hieman aikaansa SPR:n ystävätoimintaan. Kurssi pidetään tiistaina 23.11. klo 17.30-20.30.

Ystävätoiminta
Kuka tahansa voi tulla mukaan ystävätoimintaan ja olla ystävä yksinäiselle. Jos sinulla on kyky kuunnella ja olla läsnä, olet sopiva vapaaehtoiseksi ystäväksi. Erityistaitoja ei tarvita. Ystävätoiminta on tarkoitettu kaikenlaisille ihmisille; nuorille, iäkkäämmille, opiskelijoille, perheellisille, yksineläjille, miehille ja naisille. Voit valita sinulle sopivan tavan auttaa. Voit tavata ystävääsi henkilökohtaisesti, olla ystävä verkon välityksellä tai osallistua ryhmätoimintaan. Voit sitoutua pidemmäksi aikaa tai osallistua toimintaan kertaluonteisesti.

Kurssi ja ilmoittautuminen
Kurssi järjestetään tiistaina 23.11. klo 17.30-20.30. Paikkana Nousiaisten yhtenäiskoulun uudisosan auditorio, os. Moisiontie 16. Tämän jälkeen osallistuminen ystävätoimintaan on vapaaehtoista ja eri toiminnan muotoja on monia – voi alkaa joko tekemään säännöllistä ystävätoimintaa tai voi osallistua satunnaisesti – SPR Nousiaisten osastolla on lukuisia osallistumisen tapoja, joita käydään läpi koulutuksessa. Voit ilmoittautua kursille ennalta:

https://link.webropolsurveys.com/S/A8B7F2A735FA6CA8

Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä eli voit saapua kurssille myös ilman ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin, Teemu Heinonen
kunnanjohtaja
Nousiaisten kunta
puh. 044 435 5555
teemu.heinonen@nousiainen.fi

Lasse Heino
puheenjohtaja
Suomen Punaisen Ristin Nousiaisten osasto
puh. 044 5450801
lase.heino@gmail.com

Saapuminen yhtenäiskoulun uudisosan auditorioon, parkkipaikat keltaisella: