Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Haastepyöräily kampanja vapusta juhannukseen 1.5.-25.6.

Aika: 1.5. klo 08:00 - 25.6. klo 23:30
Paikka: Nousiainen
Nousiainen, Varsinais-Suomi 21270 Suomi + Google Map
Järjestäjä
Nousiaisten kunta

Haastepyöräilykampanja Vapusta Juhannukseen

 

Sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocrosspyörä, laatikko-pyörä, soveltavan liikunnan pyörät, tandempyörä, kickbike jne. Kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille löytyy jonkinlainen polkupyörä omaan pyöräilyyn, joten nyt on hyvä aika ottaa pyörät esiin ja laittaa kaikki pyörät pyörimään!

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna Lounaisessa-Suomessa 41 kunnan alueella. Kirjaa pyöräilysuorituksesi ja osallistu polkupyörän arvontaan.
Kirjausalustana toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa sekä netissä ja sen voi ladata sovelluskaupoista. Edellisvuosina Haastepyöräily mobiili-sovellusta käyttäneet saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy se uudesta mobiilista haku toiminnan kautta.

  • Päivitetty ja uudella nimellä toimiva mobiilisovellus on tehty mahdollisimman matalan kynnyksen alustaksi, jota voi käyttää kaikenikäiset henkilöt ja kirjaukset pystyy tekemään helposti sekä nopeasti, opastaa LiikUn terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo.

Mobiilikirjausohje

Nousiaisissa pyöräilykertojen  kirjaustapoina on mobiilikirjauksen lisäksi laatikko kirjausmahdollisuus.
Haastepyöräilyn punaiset postilaatikot sijaitsevat Nousiaisissa:

*Paijulan koulun pyöräkatos
*kunnanviraston pääoven edessä
*Koljola: Ailion varaston seinä
*Valpperin paloaseman ilmoitustaulu

Postilaatikoissa kynä ja suoritusten merkkausvihko. Kaikkien haastepyöräilyyn osallistuneiden kesken arvotaan polkupyörä, joten kannattaa kirjata suorituksensa!
Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.