Entisen kunnanviraston pysäköintialue poistui käytöstä, vaikutuksia Moisiontien pysäköintijärjestelyihin


Entisen kunnanviraston pysäköintialueet poistuivat tänään (15.10.2019) käytöstä liikuntahallin rakennustyömaan ajaksi ja muutos vaikuttaa näin ollen koko Moisiontien pysäköintijärjestelyihin. Jatkossa yleiset pysäköintialueet ovat Henrikin yhtenäiskoulun, Moisiokodin sekä moduulirakenteisen kunnanviraston pihassa. Näiden lisäksi autoja on mahdollista parkkeerata Nummentien varressa oleville yleisille pysäköintipaikoille sekä Terveystalon parkkialueelle. Kirjaston edessä olevat yksittäiset pysäköintipaikat on varattu ainoastaan invapysäköintiin ja kirjastokuljetuksia varten. Pyydämme erityisesti huomioimaan, että kirjaston pihalle on pysäköinti kielletty kaikilta muilta kuin invapysäköitsijöiltä.

Erityisesti päiväsaikaan pysäköidessänne pyydämme teitä kiinnittämään huomiota siihen, että Henrikin yhtenäiskoulun sekä moduulirakenteisen kunnanviraston pysäköintipaikoista osa on varattu henkilöstökäyttöön.

Yhtenäiskoulun uudisosan rakennustyömaan vaikutuksista Moisiontien pysäköintijärjestelyihin tullaan tiedottamaan erikseen, mikäli se aiheuttaa olemassa oleviin pysäköintijärjestelyihin muutoksia.

 

Lisätietoja antaa talonrakennusinsinööri Mika Rekola , puh. 044 435 5405,  mika.rekola@nousiainen.fi

Nousiaisissa 15.10.2019

Nousiaisten kunta