Haetaan rakennustarkastajaa toistaiseksi täytettävään virkasuhteeseen


Vahva, vireä ja vehreä NOUSIAISTEN KUNTA hakee

RAKENNUSTARKASTAJAA toistaiseksi täytettävään virkasuhteeseen.

Rakennustarkastaja vastaa kunnassa rakentamisen neuvonnasta, valvonnasta, ohjauksesta ja viranomaistehtävistä. Rakennustarkastaja toimii myös kunnan työsuojelupäällikkönä, teknisen lautakunnan pöytäkirjanpitäjänä sekä kunnan teknisen johtajan sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n tai 108 §:n mukainen rakennustarkastajan pätevyys. Lisäksi vaaditaan käytännön työkokemusta toimialan tehtävistä.
Etsimme asiakaspalveluhenkistä, työtä pelkäämätöntä, joustavaa ja kehittämismyönteistä osaajaa. Arvostamme ympäristönsuojelun, kaavoituksen ja kunnallisen päätöksenteon tuntemusta sekä erinomaista tietoteknistä osaamista.

Viranhoitaminen alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Virka on vakinainen.

Palkkaus sekä virkasuhteen muut ehdot määräytyvät TS:n ja KVTES:in (Kunnallisen teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen sekä Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen) mukaan. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Virkatehtäviä on mahdollista tehdä osittain myös etätyönä esihenkilön kanssa sovittaessa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Hakuaika päättyy 24.6.2022 klo 14.00.

Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Nousiaisten kunta on savuton kunta.

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Jarmo Rauvola, puh: 044 435 5400, jarmo.rauvola@nousiainen.fi sekä kunnanjohtaja Teemu Heinonen, puh: 044 435 5555, teemu.heinonen@nousiainen.fi
Nousiaisten kunnasta lisätietoja, www.nousiainen.fi

Nousiainen 7.6.2022
Nousiaisten tekninen johtaja Jarmo Rauvola