Henrikin yhtenäiskoulun Koulutien yksikössä todettu koronavirustartunta 20.8., altistuneisiin ollaan erikseen yhteydessä


Päivitys (20.8.2021)

Jäljityksen perusteella 29 yläkoulun oppilasta on asetettu karanteeniin ja näiden oppilaiden opetus järjestetään ensi viikolla etäopetuksena. Koulu on tiedottanut mahdollisia altistuneita wilman välityksellä perjantaina 20.8. Henrikin yhtenäiskoulun muiden luokkien opetustoimintaan tartunnalla ei ole vaikutusta.

———————

Nousiaisten kunnan Henrikin yhtenäiskoulun Koulutien yksikössä on todettu yksi koronavirustartunta yläkoulun oppilaalla. Kaikkiin tartunnanjäljityksen perusteella koronalle altistuneisiin ollaan erikseen yhteydessä perusturvakuntayhtymä Akselin toimesta ja heidät asetetaan karanteeniin (soitto tulee tuntemattomasta numerosta. Mikäli yhteyttä ei saada, yrittävät he tavoittaa uudelleen ja viimekädessä lähettävät tekstiviestin). Altistuneita kehotetaan hakeutumaan testeihin heti, jos oireita ilmenee.

Todettu koronavirustartunta vaikuttaa yhden luokan toimintaan. Koronavirustartunnalla ei ole vaikutusta Henrikin yhtenäiskoulun yksiköiden muiden luokkien opetustoimintaan. Nousiaisten kunnan johtoryhmä seuraa aktiivisesti tilanteen kehittymistä.

 

Nousiaisissa 20.8.2021

Teemu Heinonen, kunnanjohtaja, puh. 044 435 5555

Pasi Isokangas, sivistysjohtaja, puh. 044 435 5300