Koronarokotukset viikolla 33 – Nousiaisissa walk in -rokotustapahtuma 21.8.


Koronarokotusaikoja voivat varata kaikki 12 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten kuntalaiset.

Ajan voi varata sähköisesti henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla Akselin sivuilta www.soteakseli.fi tai arkisin ma – ke puhelimitse numerosta 02 6510 2114. Puhelinajanvarauksessa käytetään takaisinsoittoa. Jos automaatti ilmoittaa arvioidun soittoajan, voi jäädä odottamaan soittoa terveyskeskuksesta. Onnistuneesta sähköisestä ajanvarauksesta tulee puhelimeen vahvistusviesti.

Akselin alueella on järjestetty myös rokotustapahtumia, joihin ei tarvitse tehdä ajanvarausta. Kahdessa aikaisemmassa tapahtumassa on annettu yhteensä yli 400 rokotusta.

Seuraava walk in -rokotustapahtuma järjestetään lauantaina 21.8.21 klo 10.00 – 16.00 Nousiaisissa. Rokotukselle voi tulla ilman ajanvarausta Nousiaisten terveystalolle osoitteeseen Torikuja 8. Rokotukset ensisijaisesti 1. rokotteen saajille.

Tutustu tarkemmin asiaan perusturvakuntayhtymä Akselin tiedotteesta: https://www.soteakseli.fi/ajankohtaista/koronarokotukset-viikolla-33