Kunnanjohtajan joulutervehdys 2021


Jouluinen tervehdys Nousiaisista,

Vuosi 2021 lähenee päätöstään ja on aika kiittää yhteistyökumppaneita, kuntalaisia, luottamushenkilöitä ja henkilöstöä menneestä vuodesta. Vuoden 2021 analysointi onnistumisineen ja epäonnistumisineen jäänee isommassa mittakaavassa ensi vuodelle tilinpäätöskäsittelyn yhteyteen. Kunnanjohtajana haluan kuitenkin antaa jo näin joulun alla erityistä tunnustusta paikallisille toimijoille, asukkaille ja henkilökunnalle venymisestä, onnistumisista yksilö- ja tiimitasolla sekä yhteistyöstä. Lisäksi haluan kiittää henkilöstön puolesta siitä tuesta, jonka olemme saaneet tämän kuormittavan vuoden aikana.

Kunnan toimintojen osalta mainittakoon lyhyesti, että arjen toiminnoissa ja toimielinten osalta siirrytään tämän viikon myötä viettämään joulutaukoa. Joululomien jälkeen koulujen kevätlukukausi käynnistyy maanantaina 10.1.2022. Tammikuun alussa työlistalla ovat myös Suomen ensimmäisten aluevaalien järjestäminen.

Ennakkoon vaikuttaa myös siltä, että koronan omikronmuunnos ja siihen liittyvät rajoitustoimenpiteet tulevat vaikuttamaan laaja-alaisesti kunnan palvelujen järjestämiseen kevään 2022 käynnistyessä. Kunnan toiveena tietysti on, että pystyisimme palaamaan normaaliin arkeen ilman rajoituksia mahdollisimman pian.

Näin joulun alla toivon, että kukin meistä pystyisi toviksi rauhoittumaan ja antamaan aikaa itsellensä, huomioimaan läheisiään ja antamaan huomiota myös heikommassa asemassa oleville, esimerkiksi vähävaraisille ja yksinäisille. Joulun aika tarjoaakin oivan tilaisuuden päivittää kuulumisia sekä hiljentyä kaiken kiireen ja hulinan keskellä.

Nousiaisten kunnan puolesta kiitos kuluneesta vuodesta, oikein hyvää joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2022!

 

Nousiaisissa 21.12.2021

Kunnanjohtaja Teemu Heinonen