Nousiaisten kuntosalin päivitetty ohjeistus käyttäjille


Nousiaisten kuntosali on auki tietyin rajoittein/suosituksin, joita pyydämme käyttäjiä huomioimaan. Näistä suosituksista on vielä erikseen ohjeet myös kuntosalilla.

Kuntosaliin sallitaan yhtäaikaisesti enintään 20 henkilöä. Mikäli salissa on yhtäaikaisesti jo 20 käyttäjää, niin silloin tulevan asiakkaan täytyy tulla uudestaan hieman myöhemmin. Kulkuavaimella tai pin-koodilla salille pääsee normaalisti klo 04.00 -24.00 välillä. Ruuhkaisin aika kuntosalilla on klo 16 – 20 välillä. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa käydä salilla ruuhka-ajan ulkopuolella. Riskiryhmäläisten tai iäkkäämpien käyttäjien kohdalla kunta suosittaa kuntosalikäynnin ajoittamista aamupäivään, jolloin salilla on rauhallisempaa. Avoimet vuorot ovat tauolla toistaiseksi.

Käyttäjiä ohjeistetaan käyttämään maskia puhuhuonetiloissa ja turvaväleistä tulee huolehtia sekä pukuhuoneissa että liikuntasuorituksen aikana salitilassa. Nousiaisten kuntosali on kooltaan iso, tilojen väljyys, ohjeiden noudattaminen ja rajattu käyttäjämäärä yhdessä mahdollistavat turvavälien toteutumisen. Laitteiden desinfiointi jokaisen käytön jälkeen on ehdottoman tärkeää. Kunta on lisännyt kertakäyttöisten paperien ja desinfiointiaineiden määrää kuntosalilla ja lisäksi kuntosalin siivouskertojen määrää viikossa on lisätty.

Pyydämme käyttäjiltä ymmärrystä ja yhteistyötä palvelun järjestämisen mahdollistamiseksi. Näiden ohjeiden avulla saamme kuntosalin käytön mahdollisimman turvalliseksi. Mikäli ohjeiden noudattaminen ei käyttäjiltä onnistu tai koronavirustilanne heikkenee, niin kunta voi tarvittaessa joutua rajoittamaan kuntosalin käyttöä uudelleen. Nousiaisten johtoryhmä arvioi viikoittain kokonaistilannetta ja ilmoittaa mahdollisista muutoksista.

Tulethan kuntosalille vain terveenä.

Terveisin,

Nousiaisten kunta ja vapaa-aikatoimi 10.1.2022

Lisätietoja:
Vapaa-aikatoimen päällikkö 
Jouni Kangasniemi
puh. 044 435 5303, jouni.kangasniemi@nousiainen.fi