Pöytäkirjojen ja esityslistojen julkaisujärjestelmässä edelleen teknisiä häiriöitä – tutustu tästä esityslistoihin ja pöytäkirjoihin


Pöytäkirjojen ja esityslistojen julkaisujärjestelmässä on edelleen teknisiä häiriöitä siten, että uusien esityslistojen ja pöytäkirjojen pykälätekstit eivät avaudu asianmukaisesti. Aiemmin julkaistut pöytäkirjat toimivat tavalliseen tapaan. Koetamme parhaillaan korjata kyseistä teknistä häiriötä.

Tällä välin pääset tutustumaan viimeisimpään kunnanhallituksen 17.6. pöytäkirjaan, kasvatus- ja sivistyslautakunnan 11.6. pöytäkirjaan ja ympäristölautakunnan 13.6. pöytäkirjaan alla olevien linkin kautta.

Tässä valtuuston 10.6. pöytäkirja.

Tässä lisäksi linkit muihin teknisen häiriön aikaisiin esityslistoihin ja pöytäkirjoihin (muut aiemmat pöytäkirjat toimivat normaalisti):

Linkki aiempaan asiaa koskevaan tiedotteeseen: https://nousiainen.fi/tiedote/poytakirjojen-ja-esityslistojen-julkaisujarjestelmassa-teknisia-hairioita-tutustu-tasta-kunnanhallituksen-13-5-poytakirjaan-ja-kasvatus-ja-sivistyslautakunnan-14-5-poytakirjaan/

Nousiaisissa 6.6.2019 (päivitetty 24.6.)

 

Hallintojohtaja Riikka Liljeroos
riikka.liljeroos@nousiainen.fi
puh. 044 435 5500