Valpperin pururadan valaistus uusittu – työt valmistuneet ja pururataosuus kokonaan käytössä


Valpperin pururadan valaistuksen uusiminen kokonaisurakkana on valmistunut ja pururataosuus on kokonaan käytössä. Valaistuksen älyohjaus ei ole vielä toiminnassa. Valaistus on päällä aamu viidestä (klo 5.00) hämäräkytkimellä ilta kymmeneen (klo 22.00) asti.

Tervetuloa nauttimaan Valpperin hiihtoladuista ja uudesta valaistuksesta!

 

Nousiaisissa 22.2.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

——————————-

Valpperin pururadan valaistuksen uusiminen on käynnissä – lenkkeilymahdollisuus pururadalla säilyy urakan aikana rajoitetusti


Valpperin pururadan valaistuksen saneeraus / uusiminen kokonaisurakkana on parhaillaan käynnissä ja sen aikana uusitaan noin 4,5 kilometrin mittaisen pururataosuuden valaistus. Urakoitsijana toimii Eltel Networks Oy:n ja urakan arvioitu valmistumisaika on helmi-maaliskuu 2023.

Urakan mukaisten töiden aikana lenkkeilymahdollisuus pururadalla säilyy siten, että noin puolet pururadasta on aina käytössä. Aidalla suljetuilla pururataosuuksilla lenkkeilyä ei sallita urakan aikana.

Pahoittelemme urakasta aiheutuvaa haittaa pururadalla liikkuville.

Tekninen johtaja Jarmo Rauvola, p. 044 435 5400

Nousiaisissa 10.1.2023

——————————-

Valpperin pururadan valaistuksen uusiminen käynnistyy loppuvuodesta 2022 – lenkkeilymahdollisuus pururadalla pyritään säilyttämään urakan aikana


Nousiaisten kunta on kilpailuttanut Valpperin pururadan valaistuksen saneerauksen / uusimisen kokonaisurakkana kesän 2022 aikana. Urakan aikana uusitaan noin 4,5 kilometrin mittaisen pururataosuuden valaistus. Kilpailutuksen perusteella tekninen lautakunta on elokuussa valinnut urakoitsijaksi Eltel Networks Oy:n.

Eltel Network Oy:n kanssa on laadittu urakkasopimus ja yritys tulee käynnistämään viimeistään joulukuun alussa pururadan valaistuksen uusimisen. Urakan arvioitu valmistumisaika on helmikuun loppu 2023. Urakan mukaisten töiden aikana lenkkeilymahdollisuus pururadalla pyritään säilyttämään mahdollisuuksien mukaan. Urakkasopimusneuvottelujen yhteydessä urakoitsijan kanssa on keskusteltu, että esimerkiksi yksittäinen pururatalenkki olisi ulkoilijoiden käytössä.

Pahoittelemme urakasta aiheutuvaa haittaa pururadalla liikkuville.

 

Tekninen johtaja Jarmo Rauvola, p. 044 435 5400

Nousiaisissa 4.10.2022