Avoimet työpaikat

Nousiaisten kunnan avoimet työpaikat julkaistaan Kuntarekry.fi -verkkopalvelussa sekä TE-palvelut -verkkopalvelussa.

Hallinnon harjoittelija / hanketyöntekijä

Etsinnässä kuntahallinnon timantti digiloikkaamme!

Haemme nyt Nousiaisten kunnan hallinto- ja talousosastolle hallinnon harjoittelijaa/hanketyöntekijää 15.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan 4 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Nousiaisten kunta on yhdessä Maskun ja Mynämäen kuntien kanssa toteuttamassa digihanketta, jonka tarkoituksena on saattaa perinteiset paperiset lomakkeet sähköiseen muotoon ja samassa yhteydessä toteuttaa palvelumuotoilua ja kehittää prosessejamme. Hallinnon harjoittelijana / hanketyöntekijänä pääset tekemään digihankkeeseen kuuluvaa tiedonkeruuta, selvittelyä, käyttämään järjestelmiä, järjestämään lomaketyöpajoja sekä tuomaan hallinnon näkemystä laajemmin prosessien kehittämiseen.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Nousiaisten ja Mynämäen kuntien hallintojohtajien ja Maskun kunnan talous- ja henkilöstöjohtajan kanssa sekä laajemminkin kuntien esimiesten kanssa. Nousiaisten kunta toimii digihankkeen isäntäkuntana, mutta työtä tehdään yhteistyössä kolmen kunnan kesken.

Olet joko jo hieman pidemmällä opinnoissasi oleva tai sitten lupaava, nouseva kyky, joka haluaa oppia nopeasti uutta ja hypätä mielenkiintoisten haasteidemme pariin. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta, oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä sekä reipasta ja myönteistä asennetta.  Toivomme hakijalta soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esimerkiksi hallintotieteiden, yhteiskuntatieteiden tai palvelumuotoilun alalta), kunnallishallinnon prosessien tuntemusta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä osaavan ammattilaisten joukon ja kollegojen tuen sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja saada kattavan näkemyksen kunnan palveluista ja niiden kehittämisestä.

Tehtävä täytetään 15.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Noudatamme tehtävän täytössä 2 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti ja tehtäväkohtainen palkka on 1900 euroa/kk. Työaika on 36 t 15 min/viikko. Tehtävää hoidetaan pääsääntöisesti etätyönä, mutta edellyttää lisäksi hieman käyntejä Nousiaisten, Mynämäen ja Maskun kunnissa.

Vapaamuotoinen hakemus ja cv tulee toimittaa 19.2.2021 klo 12 mennessä osoitteeseen riikka.liljeroos@nousiainen.fi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Riikka Liljeroos, p. 044 435 5500, riikka.liljeroos@nousiainen.fi

Organisaatiokuvaus

Nousiainen on noin 4700 asukkaan kunta Turun seudulla. Nousiainen sijaitsee valtatien 8 varrella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien lisäksi kuntalaiset arvostavat luonnonläheistä ja väljää asumista. Nousiainen on vanhaa asutusaluetta ja alueella on pitkä historia. Tänä päivänä Nousiainen tarjoaa laadukkaat ja toimivat peruspalvelut kaikenikäisille asukkaille. Arjen sujuvuutta arvostavat erityisesti lapsiperheet: joustava päivähoito, hyvä perusopetus ja laadukas lukio sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat tänne uusia asukkaita. Kunnan asukkaista selvästi keskimääräistä suurempi osa onkin lapsia ja nuoria. Nousiaisten kunta on savuton työpaikka.

Haku varhaiskasvatuksen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin

Nousiaisten kunnalla on käynnissä jatkuva haku varhaiskasvatuksen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin – tutustu hakuilmoitukseemme Kuntarekry.fi-palvelussa työavaimella 310254 tai tämän linkin kautta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-lyhytaikaiset-sijaisuudet-310254-1/