Yrityspalvelut


Tervetuloa yrittäjäksi Nousiaisiin!

Nousiaisten elinkeinoelämä on tunnettu yhteistyötä tekevistä yrittäjistä ja hyvästä palvelusta. Meillä on tarjolla hyviä tilaisuuksia työhön – myös yrittäjänä! Viihtymisen takaa myös tiivis kuntakeskus, vahva maaseutu ja puhdas ja turvallinen ympäristö.

Sijaintimme moottoritien varrella 20 minuutin päässä Turusta on loistava asumiseen ja työssäkäyntiin, yrittämiseen ja vapaa-ajanviettoon. Tilastojen mukaan meillä on noin 348 aktiiviyrittäjää, jotka tarjoavat monipuolista palvelua eri toimialoilla.

Yritysasioissa voit Nousiaisten kunnassa olla yhteydessä kunnanjohtaja Teemu Heinoseen (yhteystiedot sivussa). Nousiaisten kunnan elinkeino-ohjelma vuosille 2016-2019 on hyväksytty valtuustossa 9.11.2015 § 82 (linkki oikeassa laidassa).

Lisäksi Turku Science Park Oy auttaa kaikilla toimialoilla toimivia Turun seudun yrityksiä ja palvelee nousiaislaisia yrityksiä sekä Nousiaisista yrityspaikkana kiinnostuneita yrityksiä.

Turku Science Parkista löytyvät aloittavan yrityksen palvelut, kasvu- ja kehittämispalvelut sekä kansainvälistymispalvelut.

Nousiaisten yhteyshenkilöt Turku Science Parkissa

Elinkeinoasiamies Maarit Tontti
p. 050 559 0297
maarit.tontti@turkubusinessregion.com

Yhteyspäällikkö Tuomas Mikkola
p. 050 5247 976
tuomas.mikkola@turkubusinessregion.com

Turku Science Park Oy:n yhteystiedot

Turku Science Park Oy
Joukahaisenkatu 3-5 A
20520 Turku
(ICT-City-kiinteistön A-porras, 4. kerros)
www.turkusciencepark.com
www.businessturku.fi

Aloittavan yrityksen palvelut: Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri

Aloittavia yrityksiä palvelee Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri. Potkurista saa apuja ja neuvoa moniin yritystoimintaa vasta harkitsevien tai sitä aloittavien yritysten kysymyksiin.
Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri
Joukahaisenkatu 3–5 A
20520 Turku
(ICT-City-kiinteistön A-porras, katutaso)
https://turkubusinessregion.com/palvelut/alkavan-yrittajan-palvelut/perustamisneuvonta/

Startup-yhteisö SparkUp

Uudenlainen yrityskehitysympäristö SparkUp vauhdittaa Turku Science Parkin alueen startup-toimintaa ja edistää alueella syntyvien innovaatioiden kaupallistamista. Sen tarkoituksena on tukea uusien liikeideoiden ja startup-yritysten synnyttämistä sekä niiden toimintaedellytyksiä, kasvua ja kansainvälistymistä.
https://turkubusinessregion.com/palvelut/alkavan-yrittajan-palvelut/startupeille/

Kasvu- ja kehittämispalvelut

Turku Science Park Oy:n kasvu- ja kehittämispalvelut keskittyy korkeaan osaamiseen perustuvaan yritystoimintaan. Sieltä saa tukea liiketoiminnan kehittämiseen, tutkimus- ja tuotekehitystoiminnan tehostamiseen sekä rahoituksen järjestämiseen.
https://turkubusinessregion.com/palvelut/kasvu-ja-kehittaminen/

Kansainvälistämispalvelut

Turku Science Park Oy:n kansainvälistämispalvelut tarjoaa kansainvälistymisvalmennusta sekä apua yhteistyökumppanuuksien rakentamisessa ja kansainvälistymistä tukevien rahoituslähteiden etsinnässä. Yritykset voivat hyödyntää Turku Science Park Oy:n ohjelmia ja hankkeita, jotka koskevat mm. kehittyviä markkinoita ja vientiä.
https://turkubusinessregion.com/palvelut/kansainvalistyminen/