Yrityspalvelut

Tervetuloa yrittäjäksi Nousiaisiin!

Nousiaisten elinkeinoelämä on tunnettu yhteistyötä tekevistä yrittäjistä ja hyvästä palvelusta. Meillä on tarjolla hyviä tilaisuuksia työhön – myös yrittäjänä! Viihtymisen takaa myös tiivis kuntakeskus, vahva maaseutu ja puhdas ja turvallinen ympäristö.

Sijaintimme moottoritien varrella 20 minuutin päässä Turusta on loistava asumiseen ja työssäkäyntiin, yrittämiseen ja vapaa-ajanviettoon. Tilastojen mukaan meillä on noin 350 aktiiviyrittäjää, jotka tarjoavat monipuolista palvelua eri toimialoilla.

Yritysasioissa voit olla yhteydessä kunnanjohtaja Teemu Heinoseen ja elinvoimapäällikkö Leena Lemolaan (yhteystiedot sivussa). Nousiaisten kunnan elinkeino-ohjelma vuosille 2021-2024 on hyväksytty valtuustossa 7.12.2020 § 77 (linkki oikeassa laidassa).

Nousiaisten Yrittäjät ry

Nousiaisten Yrittäjät on Varsinais-Suomen Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys, jolla on n. 100 jäsenyritystä. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi käyttämällä Suomen Yrittäjien yhteistä liittymislomaketta.

Lisätietoja Nousiaisten Yrittäjät ry:n toiminnasta löydät seuraavalta sivulta. Nousiaisten  Yrittäjät ry:n puheenjohtajana toimii Marjaana Norrgård.

Turun seudun yrityspalvelut

Turussa ja sen kymmenessä ympäryskunnassa yrityksiä, yrittäjiä ja yrittäjäksi tähtääviä palvelee myös seudun kehitysyhtiö Business Turku, joka tarjoaa maksutonta neuvontaa ja sparrausta läpi yrityksen koko elinkaaren – ensiaskelista jopa kansainvälistymiseen asti.

Yritysneuvojamme, kasvuvalmentajamme sekä kärkialakohtaiset asiantuntijamme auttavat laajentamaan horisonttia, avaavat väylät maailmalle ja tarjoavat vääntövoimaa vastuulliseen kasvuun.

Nousiaisten kunnassa yritys- ja elinkeinopalveluiden yhteyshenkilönä toimii Maarit Tontti, jonka tavoitat puhelimitse numerosta 050 559 0297 ja sähköpostitse osoitteesta maarit.tontti(at)businessturku.fi.

Ideasta yritykseksi – syttyikö yrittäjyyden kipinä?

Business Turun asiantuntijat ovat tukenasi yritystoiminnan käynnistämisessä sekä tämän jälkeen kaikissa yrittäjäurasi käänteissä. Alkavan yrittäjän palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • startti-infot ja -pajat
  • yritysidean hiominen sekä yritystoiminnan ideointi ja käynnistäminen yhdessä sparraillen
  • maksuton asiantuntija-apu yksityissektorilta
  • kasvuohjelmat.

Tutustu yrityksen perustamisvaiheen palveluihin ja varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan!


Mielessä kasvu, kansainvälistyminen tai jatkajan löytäminen?

Business Turun asiantuntijat auttavat yrityksiä vastuullisessa kasvussa ja kansainvälistymisessä. Tuemme myös yrityksen erilaisissa muutostilanteissa.

Kasvupalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • yritystoiminnan ja myynnin kasvattaminen
  • kansainvälisen liiketoiminnan aloittaminen ja kehittäminen
  • innovatiivisuuden vahvistaminen
  • työntekijöiden palkkaaminen ja kansainväliset rekrytoinnit
  • yritystoiminnasta luopuminen ja omistajanvaihdokset
  • kasvu- ja kiihdytysohjelmat.

Tutustu kasvupalveluihimme ja varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan!

Lisäksi tukenasi on laaja yrityspalveluverkostomme, jonka eri alojen erityisasiantuntijoille ensimmäinen tapaamiskerta on asiantuntijoidemme kautta maksuton.


Tervetuloa Turun Kupittaalle tai kuullaan etänä

Business Turku
Joukahaisenkatu 3 A
20520 Turku
(ICT-City-kiinteistön A-porras, 4. kerros)

Seuraa Business Turkua LinkedInissäFacebookissa ja Instagramissa!

 

Yrittämiseen liittyvää yleistä tietoa löytyy myös Yritys-Suomi –sivustolta.