Yrityspalvelut

Tervetuloa yrittäjäksi Nousiaisiin!

Nousiaisten elinkeinoelämä on tunnettu yhteistyötä tekevistä yrittäjistä ja hyvästä palvelusta. Meillä on tarjolla hyviä tilaisuuksia työhön – myös yrittäjänä! Viihtymisen takaa myös tiivis kuntakeskus, vahva maaseutu ja puhdas ja turvallinen ympäristö.

Sijaintimme moottoritien varrella 20 minuutin päässä Turusta on loistava asumiseen ja työssäkäyntiin, yrittämiseen ja vapaa-ajanviettoon. Tilastojen mukaan meillä on noin 350 aktiiviyrittäjää, jotka tarjoavat monipuolista palvelua eri toimialoilla.

Yritysasioissa voit olla yhteydessä kunnanjohtaja Teemu Heinoseen ja elinvoimapäällikkö Leena Lemolaan (yhteystiedot sivussa). Nousiaisten kunnan elinkeino-ohjelma vuosille 2021-2024 on hyväksytty valtuustossa 7.12.2020 § 77 (linkki oikeassa laidassa).

Nousiaisten Yrittäjät ry

Nousiaisten Yrittäjät on Varsinais-Suomen Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys, jolla on n. 100 jäsenyritystä. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi käyttämällä Suomen Yrittäjien yhteistä liittymislomaketta.

Lisätietoja Nousiaisten Yrittäjät ry:n toiminnasta löydät seuraavalta sivulta. Nousiaisten  Yrittäjät ry:n puheenjohtajana toimii Marjaana Norrgård.

Turku Business Region 

Turku Business Region on yhteinen markkinointinimi Suomen dynaamisimmalle yritys- ja innovaatiotoiminnan keskittymälle, johon kuuluvat Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Sauvo, Lieto, Paimio, Nousiainen, Rusko, Masku ja Mynämäki.

Turun seudun kuntien kuten Nousiaisten yrityksille suunnatut yritys- ja innovaatiopalvelut on keskitetty Turku Science Park Oy:hyn, joka antaa neuvontaa ja tarjoaa palveluja yrityksen perustamiseen, kasvuun, kehittämiseen, kansainvälistymiseen sekä seudullemme sijoittautumiseen.

Turku Science Park Oy, Joukahaisenkatu 3 A, 20520 Turku (ICT-City-kiinteistön A-porras, 4. kerros)

Yrityksen perustajat 
Alkuvaiheen yrittäjille suunnatut palvelumme toimivat ajanvarauksella. Tutustu yrityksen perustamisvaiheen palveluihin osoitteessa www.turkubusinessregion.com/ideasta-yritykseksi

Yrityksen kasvu ja kehittäminen
Toimialakohtaisissa kasvu- ja kehittämisasioissa voit olla yhteydessä myös suoraan asiantuntijoihimme. Yhteystiedot löydät sivulta www.turkubusinessregion.com/kasvua-ja-kehitysta

Yrittämiseen liittyvää yleistä tietoa löytyy myös suomi.fi/yrityksille-sivustolta.

Muut yhteystiedot löytyvät osoitteesta: Yhteystiedot – Turku Business Region

Oman kuntamme kuntayhteyshenkilö Turku Science Park Oy:ssä auttaa tarvittaessa löytämään oikean kontaktin:

Maarit Tontti, puh. 050 559 0297

Yrittämiseen liittyvää yleistä tietoa löytyy myös Yritys-Suomi –sivustolta.