Liikunta

Ajankohtaista:

LiikU Haastepyöräily -kampanja käynnistyi vappuna:

 

 

LiikU Haastepyöräily -kampanja järjestetään 1.5.-23.6.2024 ja kirjauksia voi tehdä pyöräillen eri pyörillä kuten, sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocrosspyörä, laatikko-pyörä, soveltavan liikunnan pyörät, tandempyörä, kickbike omien kilometritavoitteiden mukaan.

 

Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Pääsääntöisesti kirjaukset tehdään sovelluksen kautta, joka lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin. Nettisivuilta voi tarkistaa kuntien suoritusmäärät reaaliajassa. Osassa kunnista on käytössä pyöräilykortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena.
Nousiaisissa suoritukset voi myös kirjata punaisiin haastepyöräilypostilaatikkoihin. Postilaatikoiden sijainti:
*Paijulan päiväkodin/koulun  pyöräkatos
*kunnanviraston pääoven vieressä ulkoseinällä
*Koljolan urheilukentän päädyssä olevan varaston seinä
*Valpperin paloaseman infotaulu

 

LiikU Haastepyöräily -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

 

Liikkuen läpi vuoden -mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play – tai App Store -mobiilikaupoista ja se löytyy myös nettiversiona. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.

 

 

Kuntosalin kulkuoikeuksia myynnissä nyt myös verkkokaupassamme. Lue lisää:
Kuntosali.

Soveltavaa liikuntaa Turun seudulla.

Vamma, pitkäaikaissairaus tai apuvälineiden käyttö ei ole este liikkumiselle tai liikunnan harrastamiselle. Soveltavan liikunnan ryhmät tarjoavat onnistumisen iloa ja liikunnan riemua kaiken ikäisille, jotka tarvitsevat liikunnassa erityistä tukea. Tarjolla on monipuolinen lajivalikoima. Omia ryhmiä on niin lapsille, nuorille, työikäisille kuin senioreille.