Kuntosali

Nousiaisten kuntosalin esittelyvideo

TREENAA TURVALLISESTI:

  1. Älä käytä laitetta väärin. Jokaiselle lihasryhmälle on omat laitteensa, joilla treenaaminen onnistuu turvallisesti.
  2. Aina ennen käyttöä tutustu huolella laitteeseen, sen käyttötarkoitukseen sekä turvamekanismeihin.
  3. penkkipunnerruksessa käytä turvakaiteita.
  4. tangolla kyykätessä käytä kyykkyhäkkiä ja turvarautoja.
  5. mieluummin pienillä painoilla enemmän toistoja kuin isoilla painoilla vähän toistoja.
  6. treenaa kuntosalilla kavereiden kanssa, jos mahdollista.
  7. laite salilla rikki? Kirjaa huomiosi salin ilmoitustaululla olevaan vikalistaan, kiitos!
  8. lasten turvallisin paikka salilla on leikkipaikka!
  9. Perhekulkuoikeuden ostaja vastaa siitä, että perheenjäsenillä on riittävä taitotaso omatoimiseen harjoitteluun kuntosalilla. Tarvittaessa katso kohta 10!
  10. liikunnanohjaajamme Anssi Lyytikäinen opastaa tarvittaessa kuntosalilaitteiden käytössä sekä tavoitteellisessa harjoittelussa. Palvelu on maksuton, joten ota rohkeasti yhteyttä anssi.lyytikainen (@)nousiainen.fi.

Kuntosalin tuotteita voi kirjaston lisäksi  lunastaa myös verkkokaupasta. Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät SmartumPay, Epassi sekä pankki/luottokortti.
Verkkokaupassa voit myös muuttaa vanhenevat liikuntaetusi Saldoksi. Saldolla voit sitten maksaa haluamasi tuotteen.

Kuntosalin verkkokauppa

Kuvallisen asiakkuuden luontiohjeen löydät tämän sivun liitteistä.

 

Verkkokaupasta ostettu tuote on heti käytettävissäsi kunhan lataat puhelimeesi OnTheMove-sovelluksen (Enkora Oy). Sovelluksen avulla saat salin oven auki ja kulkuavain kulkee kätevästi mukanasi matkapuhelimessasi (kts. kuvallinen ohje tämän sivun liitteissä).

Voit myös aloittaa asiakkuuden sillä, että lataat sovelluksen, luot asiakkuuden ja sovelluksen avulla ostat haluamasi tuotteen. HUOM! Sovelluksen kautta ostettaessa tällä hetkellä ainoa maksutapa on pankki/luottokortti.

Mikäli haluat maksaa tuotteesi osin liikuntaseteleillä ja loput käteisellä/pankkikortilla niin tee ostoksesi kirjastolla, kiitos!

 

OnTheMove sovelluksen ladattuasi kirjaudu asiakkaaksi, valitse käyttökohteeksi Nousiaisten kunta ja osta haluamasi tuote. HUOM! Sovelluksen kautta ostettaessa tällä hetkellä ainoa maksutapa on pankki/luottokortti.

Kuntosalin ovella avaat sovelluksen  ja klikkaat kyseisen oven lukon kuvaa ja oven lukitus poistuu.

 

Mikäli haluat perinteisen avainkortin niin osta se verkkokaupasta ja nouda kirjastolta kirjaston aukioloaikoina ma-to 12-19 ja pe 9-16. Luonnollisesti voit myös tehdä kaikki ostoksesi perinteiseen tapaan kirjastolla.
Vanhat kulkukortit vaihdetaan maksutta uuden järjestelmän kulkukortteihin!

Huom! Perhekulkuoikeuden ostaja  saa heti kulkuoikeuden salille OnThe Move-sovelluksella.
Muut perhekulkuoikeuteen kuuluvien nimet (samassa osoitteessa asuvat) tulee ostajan lähettää s-postiin kirjasto@nousiainen.fi ja kirjasto aktivoi kyseisten perheenjäsenten kulkuoikeudet kirjaston aukioloaikoina. Kaikkien perheenjäsenten tulee ladata OnTheMOve-sovellus puhelimeen SEKÄ myös kirjautua asiakkaaksi, jotta aktivointi on mahdollista ja pääsy kuntosalille onnistuu matkapuhelimella. Pelkkä sähköpostin kirjastolle lähettäminen edun aktivoimiseksi ei riitä, jos asiakkuutta ei löydy järjestelmästä. 

On myös mahdollista ostaa verkkokaupasta tarvittava määrä kulkuavaimia (10€/kpl) ja noutaa ne kirjastolta. Tällöin ei sovellusta tarvitse ladata, mutta asiakkaaksi tulee kaikkien kirjautua verkkokaupassa.

TIIVISTETTYNÄ: kaikki alkaa asiakkuuden luomisesta verkkokauppaan. Tämä koskee kaikkia; myös perhekulkuoikeuteen liitettäviä perheenjäseniä!.

Uutena tuotteena verkkokaupassa on myös 1kk kulkuoikeus hintaan 50€.

 

Vanhat kulkuoikeudet (ostettu ennen 1.4.2023 ) toimivat perinteisesti voimassaolonsa loppuun saakka. Vanhojen asiakkaiden vanhat kulkukortit vaihdetaan kirjastolla maksutta uusiin kulkukortteihin kunhan olet  ensin luonut asiakkuuden salillemme verkkokaupassa.

 

Salin säännölliset kevät 2024:
-tiistaisin eläkeläisten omatoimivuoro 8-9:30 ja naisten kuntosalicircuitit klo 17-19:45

– ke klo: 13-16:30 avoimet ovet
-to klo:17:40-18:55 miesten kuntosalicircuit, klo:19-20 toiminnallinen ohjattu treeni

– pe klo: 8-10:30 eläkeläisten ohjattu vuoro
– la klo: 8-10:30 avoimet ovet

Toinen ulko-ovista on täysin esteetön sisäänkäyntiovi . Esteetön ovi mahdollistaa kuntosaliharjoittelun myös pyörätuolin tai muiden apuvälineiden kanssa.
Ovi avautuu automaattisesti kulkuavainta lukijalaitteessa vilauttamalla ja ulos pääsee samasta ovesta nappia painamalla. Salitiloista löytyy myös esteetön wc / vesipiste.

Kuntosalin siivouspäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai aamupäivät. Annetaan siivoojille ”etuajo-oikeus” salissa. Näin toimien saadaan joka paikka siistittyä tehokkaasti.

Kuntosalin osoite on Kaitaraistentie 162 ja kokoa salilla on 335m2. Kulkuoikeuksia salille myydään jatkossakin myös kirjastollamme osoitteessa Moisiontie 17. Kirjaston aukioloajat löydät täältä.

Hinnat:

Henkilökohtainen vuoden kulkuoikeus 180€(kun lataat puhelimeesi OnTheMOve Sovelluksen) ja perhekulkuoikeus samaan ruokakuntaan kuuluville perheenjäsenille 215€ (kun kulkuavaimena käytetään OnTheMove-sovellusta).

Mikäli kulkuavaimeksi haluat perinteisen avainkortin niin onnistuu sekin. Hinta on 10€ ja avainkortti noudetaan kirjastolta. Myös perhekulkuoikeuteen on mahdollista lunastaa tarvittava määrä avainkortteja 10€/kpl.

Uutena tuotteena 1kk kulkuoikeus 50€ (kulku salille OnTheMove sovelluksella) tai erillinen  avainkortti + 10€.

Yksittäisiä käyntejä varten voi verkkokaupasta tai kirjastolta lunastaa PIN-koodin á 7€/kerta.
Kulkuoikeuksia myydään kirjastolla ma-to kello 12-19 sekä pe kello 9-16.
OnTheMOve-sovelluksella, kulkukortilla tai PIN -koodilla pääsee salille joka päivä 24/7.
OnTheMove-sovellus avataan puhelimesta – nosta puhelin lukijaan ja valitset sovelluksesta halutun oven avauksen (klikkaa lukon kohtaa sovelluksessa).
Perinteistä avainkorttia vilautetaan kortinlukulaitteelle ja syttyy vihreä valo. Lukitus poistuu ja oven voi avata.
PIN-koodi syötetään lukijaan jolloin lukitus poistuu ja ovi avattavissa. Muista että jokainen PIN-koodin syöttökerta vähentää  saldoasi eli varmista, että sinulla on kaikki tarvittava esim. autosta mukanasi.

Tutustu kuntosaliin maksutta tai treenaa ilmaiseksi:

Keskiviikkoisin 13-16:30
Lauantaisin 8:00-10:30
(myös esteetön ovi avautuu yllä olevina aikoina painamalla oven vieressä ulkoseinässä olevaa avauspainiketta.

 

Kirjastolla jumppien 10-korttien sekä kuntosalin kulkuoikeuksien maksuvälineenä käyvät myös Smartum (SmartumPay tai Smartum setelit) sekä Tyky-liikunta /kulttuurisetelit, Edenred setelit, Epassi (voit maksaa osan tai koko summan seteleillä).

EPassi

Maksaminen ePassin  verkkomaksulla:
1. kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi ww.epassi.fi sivulla
2. valitse ePassi verkkomaksut
3. aloita kirjoittamalla valikkoon Nousiaisten kunta, kun järjestelmä löytää sen valitse palveluntarjoaja ja paina ”seuraava”
4. kirjoita summa euroissa
5. kirjoita palvelukuvaukseen mitä maksu koskee ja paina ”maksa”.
6. Sähköpostiisi saamasi seteli tai kuitti toimii kirjastolla tositteena maksusta. Tarvittaessa voit maksaa loput suorituksesta käteisellä tai kortilla.
TAI
Mikäli haluat maksaa muun summan mobiilisovelluksella paina ”Muu summa” ja näppäile haluamasi summa.
Mikäli haluat maksaa muun summan tekstiviestillä niin lähetä tunnus 33839 (välilyönti) summa minkä haluat maksaa numeroon 050  902 3456