Juhlatilat, vuokrattavat tilat

Pohojanportti

Pohojanportissa pystyt halutessasi varamaan itsellesi sekä seurueellesi tilat Pohojanportin viihtyisään takaosaan sekä tilanteen mukaan pystymme myös räätälöimään teille koko ravintolan tilat käyttöön tilaisuuttanne varten.
– Pohojanportin tiloja voidaan käyttää myös mm:ssa lasten juhliin, syntymäpäiville, lakisääteisiin koulutuksiin esim. ammattipätevyys, työturvallisuus tai Ea koulutustilaisuuksiin.
– Varauksiin mahdollista saada lounas lista ruokien lisäksi.
– Palvelu mahdollista myös aukiolo aikojen ulkopuolella.
– Hinta sopimuksen mukaan.

Pohojaportti Oy
Moisiontie 2
21270 Nousiainen
040 3549617 (Ravintola)
www.pohojanportti.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villa Pähkinämäki, juhla-ja kokoustila

Juhlatilassa voi viettää esimerkiksi häät, syntymäpäivät tai sukujuhlat. Yrityksille tarjolla kokoukset, seminaarit ja tyky-päivät. Tilassa on istumapaikat noin 130 hengelle.

Tiedustelut: +358 44 279 1234
info@villapahkinamaki.fi
www.villapahkinamaki.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

Nousiaisten Vanha Asema – Tunnelmallinen juhlatila elämäsi tärkeisiin hetkiin

Tarjolla monipuoliset tilat hääjuhliin, muihin perhejuhliin, yksityistilaisuuksiin ja kokouskäyttöön. Käytössä Aseman juhlatila, hyvin varusteltu keittiö, viihtyisä pihamiljöö sekä lämpimään aikaan pihassa sijaitseva tanssimakasiini. Aseman tilat soveltuvat max. 80-100 hengen tilaisuuksiin. Vanha Asema on käytössä ympäri vuoden.

Lisätiedot: www.vanha-asema.info
Varaukset ja tiedustelut:
Aliskulman kyläyhdistys ry
044-9738697
varaukset@vanha-asema.info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savojärven Rantapiha

Savojärven Rantapiha on Nousiaisten kunnan omistama ja Saksalan pienviljelijäyhdistyksen ylläpitämä  virkistysalue Nousiaisten aivan pohjoisimmassa kolkassa, Kurjenrahkan kansallispuiston rajalla ja Savojärven rannalla. Rantapihalla on punainen rintamamiestalo, jota kesäaikaan vuokrataan luontoliikkujille tai muille tarvitseville. Talon edessä on suuri piha ja liiteri, jossa mahtuu kokoontumaan isompikin porukka. Talon yläkerrassa  on yöpymismahdollisuus kahdeksalle ihmiselle, alakerrassa on ruokasali ja tupa, jossa tarvittavat kodinkoneet ja ruokailuastiat. Rantasauna on kesäaikaan auki päivittäin klo 11.00-20.00 ja muina aikoina saunan voi vuokrata yksityiskäyttöön iltakymmeneen asti. Kurjenrahkan KP:n ja Kuhankuonon retkeilyreitistön polut risteävät Rantapihalla tarjoten oivalliset patikointimahdollisuudet. Myös soutuvenettä ja kanoottia voi vuokrata. Viikonloppuisin kulkijoita palvelee myös Rantapihan kioski.

Lisätiedot:

Mika Lehto
0500 935 960
mika.lehto1@kolumbus.fi

#visitnousiainen