Nuorisotilat

Nousten Nuokkari

Nousten Nuokkari sijaitsee Henrikin yhtenäiskoulun pihapiirissä, vaaleanharmaassa talossa, osoitteessa Moisiontie 16.

Nousten nuokkari on nuorten oma kohtaamispaikka ja olohuone, jossa voi viettää aikaa yhdessä toisten kanssa. Nuokkarilla voi pelata biljardia, iWallia, pleikkaa ja käytössä on myös kaksi isoa telkkaria, joista voit katsoa Netflixia tai kuunnella vaikka mieleistä musiikkia.  Nuokkarilla toimii myös pienimuotoinen kioski.

Aukioloajat:

Pikkunuokkari 3.-6.luokkaisille

tiistaisin klo 14-16

torstaisin klo 13-16

Iltanuokkari 13-18vuotiaille

tiistai klo 18-21

torstai klo 18-21

perjantaisin klo 18-22

lauantaisin klo 18-22

sunnuntaisin klo 18-21

 

Valpperin Nuokkari

Valpperin Nuokkari sijaitsee Valpperin urheilutalolla osoitteessa Urheilutie 17.

Valpperin nuokkari on nuorten kohtaamispaikka, jossa voi pelata vaikkapa ilmakiekkoa, pleikkaria tai lautapelejä. Paikalle voi tulla myös pelkästään tapaamaan kavereita ja oleskelemaan. Nuokkarilla toimii myös pienimuotoinen kioski.

Aukioloajat:

Pikkunuokkari maanantaisin klo 14-16.

 

Nuorisokortti:

Seutukunnallinen nuorisokortti -yhteistyö Turun seutukunnan kuntien kanssa päättyi 31.12.2023. Muutos ei vaadi 2012-2023 välisenä aikana myönnettyjen nuorisokorttien osalta toimenpiteitä. Vanhat nuorisokortit ovat jatkossakin voimassa Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten nuorisotiloissa tuttuun tapaan.

Vuoden 2024 alusta alkaen on otettu käyttöön Nuorisokortti Masku, Mynämäki, Nousiainen (2024-), joka on kolmen kunnan yhteinen nuorisokortti. Nuorisokortti on 9-18 vuotiaille tarkoitettu maksuton nuorisotilojen jäsenkortti, joka tulee olla voimassa nuorisotilatoimintaan osallistuttaessa. Nuorisokortti palvelee yleistä turvallisuutta nuorisotilatoiminnassa ja edistää nuorisotyön ja kodin välistä yhteistyötä.

Maskussa, Mynämäellä ja Nousiaisissa nuorisokortit haetaan päivitetyllä nuorisokorttihakemuksella, joka on saatavilla nuorisotiloista ja tulostettavissa kuntien nettisivuilta. Täytetty hakemus ja kaksi valokuvaa palautetaan nuorisotilalle kortin saamiseksi. Maskun kunnan nettisivuilla on lisäksi mahdollisuus hakea nuorisokorttia sähköisellä hakemuksella ja vanhemman tunnistautumisella.

Tulostettava hakemus tämän sivun liitteissä.