Lasten synttärit

Lasten synttärijuhlia järjestetään nuorisotiloissa maanantai ja keskiviikko iltaisin kello 18-20 ja lauantai päivisin kello 12-14 ja klo 15-17.  Liikuntasynttäreitä on mahdollista järjestää Kirkonpiirin koululla lauantaisin klo 12 ja klo 15 alkaen. Kouluikäisillä synttäreiden kesto 2h, alle kouluikäisillä 1,5h. Juhlapaikkana toimii Nuorisotila osoitteessa Moisiontie 16 ja liikuntasynttäreillä Kirkonpiirin koulun liikuntasali osoitteessa Vahdontie 52.

Synttäreiden hinnat: 80 € (1–15 lasta), 120 € (16–20 lasta). Hinnat sisältävät ohjauksen ja teeman mukaisen ohjelman. Synttäritarjoilut hoitavat synttärisankarin vanhemmat. Lapsimäärä ilmoitetaan synttäreitä varattaessa. Synttärit maksetaan paikanpäällä juhlapäivänä käteisellä tai MobilePaylla.

Synttäriteemat:

  • Leikki (sisältää lahjojen avaamisen, leikkejä ja puuhastelua)
  • Askartelu (sis. lahjojen avaamisen, ohjattua askartelua sekä leikkejä)
  • Peli (suunnattu kouluikäisille, sis. lahjojen avaamisen, biljardia, iWall-pelaamista, konsoli-  ja lautapelejä)
  • Disco (suunnattu kouluikäisille, sis.lahjojen avaamisen, musiikkia, tanssia, discoleikkejä…)
  • Liikuntasynttärit (temppurata, sähly, liikuntaleikit tai Nerf-kaupunkisota) Kirkonpiirin koululla (sisältää lahjojen avaamisen ja valittua liikuntaa)

Askartelu-, leikki- ja liikuntasynttärit soveltuvat kaiken ikäisille. Peli- ja disco sekä Nerf -synttärit kouluikäisille alkaen 1lk.

Tarjoilut järjestävät synttärisankarin vanhemmat. Tarjottavia pääsee tuomaan juhlapaikalle 15 minuuttia ennen synttäreiden alkua. Nuokkarilta löytyy jääkaappi, pakastin, mikro, tarjoilu- ja ruokailuastiat. Koululla ei ole jääkaappia eikä mikroa. Käytössä on tarjoiluastiat ja kertakäyttöastiat. Liikuntasynttäreillä tarjoilut on hyvä olla helppoa tarjoiltavaa, ns. sormiruokaa.  Synttäriohjaajat hoitavat teeman mukaisen ohjelman ohjaamisen, juhlatarjoilujen esille panosta huolehtimisen sekä jälkisiivouksen. Synttärisankarin huoltajan ei tarvitse jäädä synttäreille, mutta halutessaan toki saa jäädä paikan päälle synttäreiden ajaksi.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hygienia-asioihin myös synttärijuhlilla. Infoattehan synttärivieraitakin, että synttäreillä juhlitaan vain terveinä.

Mahdollisista muutoksista ja poikkeustilanteista pyritään ilmoittamaan varanneille mahdollisimman nopeasti.

Tiedustelut puhelimitse 044 435 5305 / Henna Isotalo. Varaukset vain sähköisesti oikeassa reunassa olevan synttärivarauslomakkeen kautta.