Kotitalkkaripalveluja tarjoavat yritykset nyt esillä kunnan nettisivuilla


Nousiaisten kunta on kerännyt kyselyn kautta tietoa paikallisista kotitalkkaripalveluja tarjoavista yrityksistä. Kotitalkkaripalveluilla tarkoitetaan esimerkiksi pienimuotoisia lumi- ja pihatöitä sekä remontteja ja maalausta, nurmikonleikkuuta, haravointia, puiden pilkkomista, siivousta, ikkunoiden pesua, ruokaostoskäyntejä jne.

Nousiaisten kunnassa on paljon omakotitaloissa (sekä kerros- ja rivitaloissa) asuvia ihmisiä, joiden ikä ja alentunut terveydentila estävät tekemästä kaikkia tarvittavia kotitöitä. Tässä tilanteessa paikalliset yritykset; kotitalkkarit voivat auttaa erityisesti omakotitalossa asuvia tarjoamalla heille suunnattuja kotitalkkaripalveluja tarvelähtöisesti. Näin tukea tarvitsevat voivat asua omassa kodissa pidempään. Asuminen mahdollistuu paikassa, jossa he viihtyvät sekä elämänlaatu on parempaa kuin yhteiskunnan järjestämässä hoito- tai asuinpaikassa.

Kotitalkkaripalveluja tarjoavat yritykset on nyt laitettu esille kunnan nettisivujen yrityshakemistoon. Jos tarvitset erilaisia kotitalkkaripalveluja, ne löytyvät nyt helposti kunnan nettisivujen yrityshakemistosta Koti- ja mökkitalkkaripalvelut -otsikon alta. Ko. yritykset löytyvät oheisesta linkistä. Nousiaisissa toimivia yrityksiä | Nousiainen

16.11.2022 Nousiaisten kunta, elinkeinoasiamies Jukka Siikonen