Liikuntakysely toimintarajoitteisille henkilöille. Vastaa ja vaikuta!


Liikuntakysely toimintarajoitteisille henkilöille on auki 15.11.203. Auta meitä kehittämään paikallista liikuntatoimintaa!
Kyselyllä selvitetään liikunnan ja urheilun harrastamista henkilöillä, joilla on jokin toimintarajoite, vamma tai pitkäaikaissairaus. Vastaamalla autat meitä kehittämään seurojen, yhdistysten ja kuntien soveltavaa liikuntaa. Kysely on saatavissa myös ruotsiksi ja englanniksi.
Kyselyyn vastaaminen kestää korkeintaan 15 minuuttia. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoista S-ketjun lahjakorttia. Kyselyn lopussa on erillinen linkki, josta pääsee arvontalomakkeeseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun aikana.
Kysely tehdään Liikuntatieteellisen Seuran (LTS) ja Suomen Paralympiakomitean yhteistyönä. Tuloksia käytetään LTS:n ja Paralympiakomitean hankkeissa. Lisäksi tuloksia hyödynnetään kuntien liikuntatoiminnan arvioinnissa, jota LTS tekee opetus- ja kulttuuriministeriön toimeksiannosta. Linkit kyselylomakkeisiin löytyvät
Lisätietoja projektitutkija Timo Ala-Vähälä, puh. 040 7341466, timo.ala-vahala@lts.fi tutkimuspäällikkö Aija Saari, puh. 040 5064208, aija.saari@paralympia.fi