Monipuolisia työtehtäviä tarjolla Nousiaisten kunnassa – hae joukkoomme!


Nousiaisten kunnassa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä vuoden 2023 alusta alkaen! Nousiainen on noin 4 700 asukkaan kunta Turun seudulla. Nousiainen sijaitsee valtatien 8 varrella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Keskeisen sijainnin ja hyvien liikenneyhteyksien lisäksi kuntalaiset arvostavat luonnonläheistä ja väljää asumista. Nousiainen on vanhaa asutusaluetta ja alueella on pitkä historia. Kuntastrategiamme 2022-2025 mukaisesti meille henkilöstö on tärkeä, kehitämme esihenkilötyötä ja rakennamme myönteistä työnantajakuvaa.

Haemme tekniselle osastolle toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen toimistoinsinööriä. Hallinto- ja talousosastolla on haettavana hallintojohtajan virka sekä elinvoimapäällikön työsuhde.
Tarkemmat ja yksityiskohtaisemmat tiedot edellä mainituista työtehtävistä löytyy Kuntarekry.fi -palvelusta. Näiden avoinna olevien työtehtävien lisäksi Nousiaisten kunnassa on myös muita rekrytointeja käynnissä tai käynnistymässä alkukeväästä 2023, erityisesti varhaiskasvatuksessa.

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin Kuntarekry.fi -verkkopalvelussa sekä TE-palvelut -verkkopalvelussa.

 

Toimistoinsinöörin työsuhde

Toimistoinsinöörin työsuhde-Nousiaisten kunta-Kuntarekry

Lisätietoja: Tekninen johtaja Jarmo Rauvola, jarmo.rauvola@nousiainen.fi tai 044 435 5400.

 

Hallintojohtajan virka

Hallintojohtajan virka – Nousiaisten kunta – Kuntarekry

Elinvoimapäällikön työsuhde

Elinvoimapäällikön työsuhde – Nousiaisten kunta – Kuntarekry

Lisätietoja: Kunnanjohtaja Teemu Heinonen, teemu.heinonen@nousiainen.fi tai 044 435 5555.

 

Nousiaisissa 22.12.2022