Nousiaisten kunnan elinvoimapäällikkö Leena Lemola esittäytyy


Tervehdys! Aloitin Nousiaisten kunnan elinvoimapäällikkönä maaliskuun alussa. On hienoa päästä työskentelemään kunnassa, jossa on niin paljon vahvuuksia. On luontoa, palveluja, erinomaiset kulkuyhteydet ja kehittämishakuisia kuntalaisia yrityksineen. Kunnan palvelut ovat hyvin saavutettavissa ja toiminta on mutkatonta. Liikuntamahdollisuuksien kirjo on suorastaan käsittämättömän hyvällä mallilla. Mahdollisuus käydä koulua eskarista lukioon on myös erinomainen juttu. Kuntaan onkin muuttanut paljon uusia perheitä. Elinvoimaa siis riittää!

Olen alkujaan lähtöisin Hämeenlinnan Rengosta, mutta asunut suurimman osan aikuiselämästäni Turussa. Nousiainen ja muut Turun ympäristökunnat ovat tulleet minulle tutuiksi työn kautta. Olen toiminut runsaat 10 vuotta yrityskoulutus- ja konsultointialalla, mm. Raision Seudun koulutuskuntayhtymässä. Viimeiset vuodet olen toiminut oman yritykseni kautta. Minulla on työtaustaa myös muun muassa henkilöstökonsultoinnista, meri- ja paperiteollisuudesta, käännös- ja lokalisointialalta sekä pankkialalta.

Koulutukseltani olen valtiotieteen maisteri ja täydentänyt osaamistani mm. yritysneuvojan erikoisammattitutkinnolla ja liiketoiminnan ammattitutkinnolla. Opiskeleminen onkin yksi harrastuksistani. Odotan myös pulahtamista Falkinkosken avantoon, sillä olen jo pitkään käynyt talviuimassa. Viihdyn erityisen hyvin kirjojen parissa ja kirjoitan itsekin pöytälaatikkoon. Minut voi löytää myös patikoimasta miesystäväni ja koirani kanssa lähimaastoista. Perheeseeni kuuluu myös Helsingissä opiskeleva tytär. Kesällä viihdyn mökilläni Rengossa, jossa riittää aina jotain käytännön savottaa.

Olkaahan matalalla kynnyksellä minuun yhteydessä, olipa sitten aiheena yritystoiminnan eri tilanteet yrityksen käynnistämisestä sen myyntiin tai sukupolvenvaihdokseen ja rahoitustarpeisiin, tonttiasiat, osaamisen kehittäminen, työvoimaan liittyvät asiat tai tapahtumien järjestely. Minulla on Turun talousalueella hyvät verkostot, joita voimme hyödyntää eri tarpeissa.

Tulen tekemään aktiivisesti yrityskäyntejä ja olemaan yrityksiin ja eri sidosryhmiin yhteydessä, mutta toivon myös, että minuun olla yhteydessä. Voidaan tavata vaikka kunnantalolla ja keskustella luottamuksellisesti kehittämiseen liittyvistä asioista.

Elinvoimaterveisin, Leena Lemola, p. 044 4355 361. leena.lemola@nousiainen.fi