Nousiaisten kunnan tonttiesite päivitetty ja myytävissä olevat tontit nähtävissä kootusti myös uudesta karttapalvelusta


Nousiaisten kunnan tonttiesite on päivitetty torstaina 26.1.2023.

Tonttiesitteestä löydät kootusti kunnan ja yksityisten omakoti-, rivitalo- ja yritystontit. Nousiaisten kunta päivittää tonttiesitteessä kuvattuja yksityisiä tontteja koskevia tietoja yhteydenottojen perusteella. Yksityisiä tontteja koskevien tietojen päivittämisestä voit olla yhteydessä vapaa-aikatoimen päällikkö Jouni Kangasniemeen (p. 044 435 5303, jouni.kangasniemi​@nousiainen.fi).

Omakotitalorakentamisen osalta uusimpina asuinalueina ovat Lähteenmäen ja Karhunperkko III -asuinalueet. Rivitalorakentamisen osalta ennakkomarkkinoinnit ovat käynnissä tai käynnistymässä Oikotien ja Alhontien uudisrivitalokohteissa. Linnamäen uuden asemakaava-alueen omakotitalo- ja rivitalotontit tulevat alustavasti luovutettavaksi loppuvuodesta 2023 tai keväällä 2024 kaavan hyväksymisen ja kunnallistekniikan rakentamisurakan valmistumisen jälkeen.

Teollisuus- ja yritysalueiden osalta tonttitarjonta keskittyy Kaitaraisten yritysalueelle moottoritien VT8 varteen. Kaitaraisten yritysalueen tontit soveltuvat monipuoliseen yritystoimintaan, tonteilla myös vuokrausmahdollisuus.

Nousiaisten myytävissä olevat tontit löytyvät kootusti nettisivuilta, tonttiesitteestä ja uudesta karttapalvelusta. Alla linkit karttapalveluun:

Karhunperkon myytävissä olevat omakotitontit

Kirkonseudun myytävissä olevat omakotitontit

Kaitaraisten myytävissä olevat yritystontit

Valpperin myytävissä olevat määräalat

Nousiaisissa 26.1.2023