Joukkoliikenne

Nousiaisten kunnan joukkoliikennepalvelut järjestetään Varsinais-Suomen Ely-keskuksen toteuttamana yhteishankintana. Kunnalla on mahdollisuus vaikuttaa liikennöinnin järjestämiseen reitteineen ja aikatauluineen, erityisesti sopimuskausien vaihtuessa.

Linja-autoreittejä liikennöi TLO Oy/LS-Liikennelinjat Oy.

Myös Mynäliikenne liikennöi Nousiaisissa.

Muu joukkoliikenne:
Valtakunnallisen linja-autoliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta

 

Seutu+ (kausilippu)

Seutu+ on kausilippu, jolla matkustat Mynämäeltä, Nousiaisista ja Maskusta (linjat 117–119) Turkuun, ja jolla voit tehdä jatko- ja vaihtomatkoja koko Föli-alueella. Seutu+ kausilipun voit hankkia joko mobiilisovelluksena tai perinteisenä matkakorttina. Seutu+ tuotteen hinnat ovat Mynämäessä 85 e, Nousiaisissa 75 e ja Maskussa 65 e. Lisää tietoa Seutu+ tuotteesta löytyy sivustolta seutuplus.fi.

Seutu+ tuotteen voi hankkia älypuhelimella mobiiliversiona. Seutu+ sovellus löytyy Play kaupasta ja AppStoresta. Mobiilituotteessa asiakas saa kaksi QR-koodia, joista toinen käy perusmatkalla linjoilla 117-119 ja toinen Föli-liikenteessä.

Seutu+ tuotteen voi hankkia myös korttiversiona. Kortti täytyy hakea asiakaspalvelupisteestä, jonka jälkeen sitä voi itse ladata seutuplus.fi sivuston latauspalvelun kautta. Kortin lataus onnistuu myös asiakaspalvelupisteissä, joita on mm. Mynämäen kirjastossa ja Maskun pääkirjastossa sekä Turussa Monitorin palvelupisteissä kauppatorilla ja Skanssissa.

Seutu + sivuilta näet ajettavan reitin ja pysäkkikohtaiset aikataulut.