Joukkoliikenne

TLO Oy/ LS-Liikennelinjat Oy liikennöi Nousiaisissa. Voit tutustua reitteihin ja aikatauluihin tämän linkin kautta: https://tlo.fi/reitit-ja-aikataulut/117-118-turku-masku-nousiainen-mynamaki/

Myös Mynäliikenne liikennöi Nousiaisissa. Voit tutustua Mynäliikenteen reitteihin ja aikatauluihin tämän linkin kautta: http://www.mynaliikenne.fi/1_5_l-hiliikenne.html

Muu joukkoliikenne:
Valtakunnallisen linja-autoliikenteen aikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta: https://www.matkahuolto.fi/

 

Kausituote vaihtuu Mynämäen, Nousiaisten ja Maskun linjoilla 117–119 (tiedote kesäkuu 2021)


Mynämäen, Nousiaisten ja Maskun linjoilla 117–119 tapahtuu muutoksia kesän aikana. Kesäaikataulukauden alusta linjaston liikennettä ajaa TLO Oy/ LS-Liikennelinjat Oy ja säännöllisesti matkustavien asiakkaiden kausituote vaihtuu. Asiakkaan kannalta muutokset eivät erityisesti näy, koska aikataulut ja reitit pysyvät samantyyppisenä kuin ennenkin ja myös kausituotteen ominaisuudet ja hinta pysyvät ennallaan.

Kesäaikataulukauden alusta lähtien 7.6.2021 liikenteenharjoittaja on vaihtunut. Vanha liikennöintisopimuskausi päättyi samaan aikaan koulun kevätlukukauden kanssa. Kilpailutuksen kautta uutena yrittäjänä on aloittanut TLO Oy/ LS-Liikennelinjat Oy. Aikatauluissa ja reiteissä ei ole tapahtunut olennaisia muutoksia – aikataulut löytyvät mm. liikenteenharjoittajan sivustolta tlo.fi ja Matkahuollon aikataulupalvelusta.

Toinen muutos koskee kausilippuja. Matkahuolto on informoinut, että Turun seutulipun myynti päättyy 30.6.2021. Siten matkustaminen viimeisilläkin hankituilla seutulipuilla päättyy kaikkialla 31.7.2021. Muutos liittyy lipputuotteiston uusimiseen. Turun seutulippu on ollut kausituote, jolla voi ostopäivästä lähtien matkustaa rajoituksetta 30 päivän ajan sekä peruslinjalla että Turun kaupunkiseudun Fölin liikenteessä.

Linjojen 117–119 uusi kausituote on Seutu+. Se on toimintaperiaatteeltaan samanlainen kuin Turun seutulippu, eli sillä on matkustusoikeus 30 päivän ajan sekä seutu- että kaupunkiliikenteessä. Seutu+ tuotteen hinnat ovat samat kuin Turun seutulipun, Mynämäessä 85 €, Nousiaisissa 75 € ja Maskussa 65 €. Lisää tietoa Seutu+ tuotteesta löytyy sivustolta seutuplus.fi.

Seutu+ tuotteen voi hankkia älypuhelimella mobiiliversiona. Seutu+ sovellus löytyy Play kaupasta ja AppStoresta. Mobiilituotteessa asiakas saa kaksi QR-koodia, joista toinen käy perusmatkalla linjoilla 117–119 ja toinen Föli-liikenteessä.

Seutu+ tuotteen voi hankkia myös korttiversiona. Kortti täytyy hakea asiakaspalvelupisteestä, jonka jälkeen sitä voi itse ladata seutuplus.fi sivuston latauspalvelun kautta. Kortin lataus onnistuu myös asiakaspalvelupisteissä, joita on mm. Mynämäen ja Maskun kirjastoissa sekä Turussa Monitorin palvelupisteissä kauppatorilla ja Skanssissa. Turun seutulippu poistuu myös muilta seudullisilta linjoilta. Näiden linjojen korvaavista kausituotteista saa tietoa yrittäjiltä.