Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vanhusneuvoston ja Liikkuvan resurssikeskuksen kiertue 16.9. ja 27.11.

Aika: 27.11.

Nousiaisten kunnan vanhusneuvoston ja Liikkuvan resurssikeskuksen yhteinen kiertue jatkuu!

 

Turun Lähimmäispalveluyhdistyksen senioreille ja heidän läheisilleen suunnattu neuvonta-auto tuo yhteistyössä eri tahojen kanssa järjestöneuvonnan ja palveluohjauksen lähelle koteja.

Tervetuloa juttusille ja kertomaan asuinalueesi kuulumisia, tutustumaan toimintaan ja eri tahojen tarjoamiin palveluihin.

Mahdollisuus kahdenkeskiseen palveluohjaukseen!

Maanantaina 16.9.2024 klo 10-11:30 Nousiaisten S-Marketin piha

Mukana Liikkuvan resurssikeskuksen järjestötyöntekijän ja Varhan asiakasohjauksen ikääntyneiden palveluohjaajan ja kunnan edustuksen lisäksi Varsinais-Suomen Muistiluotsin aluesuunnittelija! Pysäkki on osa valtakunnallista muistiviikkoa. Tervetuloa juttusille mm. edunvalvontavaltuutuksesta ja muista vanhenemisen ennakointiin liittyvistä asioista. Jaossa myös jumppaohjeita yms.

Keskiviikko 27.11. Aliskulma, Koljola ja Valpperi

Kunnan liukuesteitä jaossa kuntalaisille ja yli 65-vuotiaille, jotka eivät ole vielä niitä saaneet. Henkilötodistus tai valtakirja mukaan. Ilman liukuestehakuakin voi tulla! Autossa myös palveluohjausmahdollisuus kotona pärjäämiseen liittyvissä asioissa. Paikalla Liikkuvan resurssikeskukksen järjestötyöntekijän, Varhan asiakasohjauksen ikääntyneiden palveluohjaajan lisäksi kunnan kirjastotoimi – tietoa mm. kirjakassipalvelusta!

Klo 9.30-10 Vanhan Aseman piha

Klo 10.30-11 Nousiaisten Kirkon parkkipaikka

Klo 11.30-12 Valpperin urheilutalon parkkipaikka

Klo 14.30-15.30 Moisiokodin Henriikka-sali

Tilaisuus yhteistyössä Nousiaisten Eläkeliiton kuukausikerhon kanssa. Puheenvuoroja ja messupisteitä. Jaossa kunnan kriteerien mukaisesti liukuesteitä ja tietoa mm. kirjakassipalvelusta! Paikalla Nousiaisten kunnan ja Liikkuvan resurssikeskuksen väesn lisäksi mm. Lounais-Suomen Avustajakeskus ja valtakunnalisen omaishoitajien viikon teeman mukaisesti myös Turun Seudun Omaishoitajat ry!