Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Know Your Hoodsin joulukalenteri on auennut!

Aika: 1.12.2023 - 24.12.2023

Joko olet tutustunut Know Your Hoods -hakupalveluun? Palvelu auttaa muuttajia löytämään itselleen parhaiten sopivan asuinalueen. Lisäksi palvelun avulla voi tutustua entistä paremmin oman kotikunnan kiehtoviin ja monipuolisiin naapurustoihin. Klikkaa palvelua ja löydä oman kuntasi kiinnostavat paikat ja tapahtumat!

Know Your Hoodsin joulukalenterissa kerrotaan eri kuntien joulutapahtumista ja annetaan vinkkejä, minne kunnat ovat piilottaneet pieniä joululahjoja kuntalaisten löydettäviksi. Kuukauden ensimmäinen luukku avautuu Huittisten kohdalla, mutta kannattaa seurata kalenteria aktiivisesti, sillä yksi luukuista kuuluu Nousiaisten kunnalle ja tiedossa on mukava joululahja, jonka saa se, joka ensimmäisenä ehtii selvittää vinkin avulla paikan.

Mikäli löydät joulutehtävän, kerro siitä Know Your Hoodsille julkaisun kommenteissa tai yksityisviestillä. Voit myös halutessasi napata retkestäsi kuvan tai videon ja julkaista sen IG:ssä (feedillä tai storyssa). Tägää silloin myös @knowyourhoods! ja nousiaistenkunta mukaan! Tehtävän suoritettuasi voit osallistua Know Your Hoodsin arvontaan ja voittaa kivoja palkintoja.

Onnea etsintään!

Know Your Hoods ja Nousiaisten kunta